Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #738 o Lokim a Pirátech z Karibiku


ikona
do_Od
Ke Huy QuanLokiPiráti z Karibikuvíkendový výplachVymítač ďábla
S čím bojují opravdoví exorcisté a jak kdysi vypadala kariéra čerstvě oscarové herecké posily Lokiho? 

Upršený výplach

Nevydařený casting týdne

Režisér Guillermo Del Toro a jedna z posledních filmových hvězd na světě Tom Cruise spolu zatím nespolupracovali. Měli k tomu jednou však poměrně blízko, ten projekt byste ale nejspíš neuhodli ani na tři pokusy. Byl jím totiž málem Pacific Rim, kde si Cruise měl zahrát roli, která šla nakonec Idrisu Elbovi. Del Toro dokonce scénář uzpůsoboval tomu, aby v něm bylo co nejvíc poct Top Gunu – včetně karaoke scény. Nevyšlo to nikoli kvůli nedostatku zájmu ze strany herce, ale protože už měl v té době závazky jinde. Tak snad není všem dnům konec.

 

Produkční detaily týdne

Fascinoval vás pečlivě zarámovaný svět Stvořitele, dojímali jste se nádhernou kamerou Greiga Frasera a chtěli byste nahlédnout do pozadí vzniku snímku šikovné režiséra, avšak mizerného scenáristy Garetha Edwardse? Tak přesně pro vás je následující video.

Kariéra týdne

Ke Huy Quan má teď doma Oscara za Všechno, všude, najednou, původně dětský herec z klasik Rošťáci nebo Indiana Jones a chrám zkázy ovšem dlouhé roky v Hollywoodu působil v docela jiné roli. Totiž koordinátora kaskadérů (případně kaskadéra samotného). Dnes je jednou z hvězd druhé řady Lokiho a brzy jej čeká řada dalších projektů. Každopádně tady máte video, jak například makal na natáčení prvních X-Menů.

Expert týdne

Jak přesné jsou filmy o sniperech? To teď pro Insider popsal Nicholas Irving, bývalý sniper speciálních jednotek, který má nejspíš solidní přehled o tom, jak jsou různé snímky a seriály realistické, či naopak nikoliv. 

Recap týdne

No a když už jsme u toho Lokiho, druhá řada má za sebou čerstvě premiéru první epizody, pokud jste si na ni však ještě nenašli čas, případně už si z první série nic nepamatujete, vydal Marvel šikovné rekapitulační video.

Druhý expert týdne

V Americe do kin dorazil reboot slavného Vymítače ďábla a podle prvních reakcí je to naprosto zbytečný sequel. U nás se o tom budeme moci na vlastní oči přesvědčit už za pár dní, tady je každopádně mezitím jedno starší video, kde opravdový exorcista popsal, s čím nejhorším se kdy setkal.

Pitch týdne

S náměty na youtubeový pořad Pitch Meeting to poslední dobou trochu vázlo, což bylo dáno především tím, jak slabý začátek podzimu Hollywood zastihl. V následujících měsících už by zase mělo být líp (Marvels, Aquaman), teď každopádně vyšel jeden „oldie“ na Hněv titánů. A ano, opět se strefuje do černého.

Vydařený casting týdne

No a teď jedna castingová zajímavost, která pro změnu krásně vyšla. Ridley Scott totiž prozradil, co ho přimělo obsadit do dvojky Gladiátora právě Paula Mescala. Nebylo to žádné osobní setkání, ani filmová role (koneckonců Mescal toho před telefonátem od Ridleyho moc neměl), ale jednoduše seriálová štace v Normálních lidech. Ukázalo se, že Scott je velkým fandou téhle nenápadné romantické dramedie, a že právě na základě výkonu Mescala tady jej vybral pro svůj film. Nutno dodat, že vzhledem k tomu, v kolika filmech nyní bude Mescal hrát, nebyl Ridley zjevně jediný, koho nadchl.

Esej týdne

Poslední dobou mě začalo bavit sledovat různé filmové „videoeseje“ a kanál Just Write má za mě jedny z nejpropracovanějších. Teď udělal jednu na Piráty z Karibiku, ve které se jak chválí, tak kritizuje. Pokud máte tuhle sérii rádi, určitě si dejte k ranní kávě.

Duel týdne

Minule se vás kolega Mr. Hlad ptal, která smrt v celé sérii Saw byla podle vás nejvydařenější. Pár tipů jste měli, těch fatalit ale bylo tolik, že vybrat jednu subjektivně nejlepší za všechny je nejspíš nemožné. Projít si je můžete všechny tady.

Dneska se otázka bude týkat hororových remaků. Existuje vůbec nějaká série/film, jejíž remake byste si přáli, a dokonce mu i fandili? Nebo je tahle snaha ze strany Hollywoodu podle vás úplně marná? Do předmětu napište ano, pokud něco takového máte, nebo ne, jestli vás remaky nebaví. V textu pak můžete uvést film, případně důvody, proč ne.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace