Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mark Ruffalo je na zabití


ikona
imf
adaptace knihyjoaquin phoenixmark ruffaloreservation road
 

Minimálně v očích Joaquina Phoenixe, který si s ním zahraje ve filmu Reservation Road, který je adaptací stejnojmenné knihy Johna Burnhama Schwartze. Osobně mám pro Ruffala slabost, protože vypadá jako jeden můj kamarád a taktéž jeho herecké výkony jsou vždycky civilní a přirozené. Prostě nepůsobí jako celebrita, spíš jako týpek zeshora, co se přišel zrovna zeptat, jestli vám nevytopil koupelnu, když mu piraně rozžužlaly akvárko. Tomuhle učesanému image však Reservation Road učiní přítrž, protože Ruffalo si v něm zahraje záporáka.

I když by možná bylo na místě použít úvozovky, protože nemluvíme o chladnokrevné vraždě. Mark Ruffalo je šťastným otcem a spokojeným řidičem, alespoň do chvíle, než srazí malého kluka a v panice odjede z místa činu. Dítě umírá a zbude po něm naštvaný otec Joaquin Phoenix. Místo psychického rozkladu následuje pátrání a pečlivě promyšlená pomsta.

Reservation Road bude prvním dítětem, vzešlým z partnerství Focus Features a knižního nakladatelství Random House. Společně by měli vyprodukovat několik levných, leč kvalitních knižních adaptací. Snímek bude stát méně než 20 milionů dolarů, ale přesto se do něj podařilo sehnat dva kvalitní herce a také velmi zajímavého režiséra. Za kamerou totiž bude pobíhat Terry George, scenárista a režisér Hotelu Rwanda. V souvislosti s obsazením se mimochodem spekuluje i o Jennifer Connelly, v roli jedné z manželek. Natáčet se začne už na podzim v Connecticutu, kdy už bude mít Ruffalo za sebou dotáčky Zodiaca a Phoenix si dostatečně odpočine po účasti ve We Own the Night.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace