Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Rodriguez by rád natočil dalšího Desperada. Ale nenatočí


ikona
Mr. Hlad
antonio banderasdesperadorober rodriguezspy kids
Další akční jízdu od Rodrigueze nečekejte 

V člověku to vyvolá docela smutné pocity, když se podívá na kariéru Roberta Rodrigueze. Samozřejmě každý si může točit, co chce a peníze nesmrdí, ale bohužel je dnes tenhle talentovaný filmař spíš tvůrcem přebarvičkovaných rodinných podívaných problematických kvalit než progresivních filmů typu Desperado a El Mariachi. Těžko říct, jestli s tím má on sám problém, když vzpomíná na doby, kdy spolu s kámošem Tarantinem měnili svými nápady a energií Hollywood. 

Osobně pořád tak trochu doufám, že se jednou sebere a natočí další Od soumraku do úsvitu nebo Desperado, jenže to nevypadá. Rodrigueze se teď ptali na jeho starší filmy a on prohlásil, že by se do světa Desperada rád vrátil. Sice ho rovnou přirovnal ke Spy Kids pro dospělé, ale budiž. Jen s tím návratem prý asi moc počítat nemáme. 

Režisér totiž řekl, že se necítí na to, aby točil akční filmy plné střílení, protože ho děsí, že žijeme v době, kdy se minimálně v Americe násilí páchané střelnými zbraněmi stalo běžnou záležitostí. A jemu by prý přišlo nezodpovědné, aby střílení ve svých filmech glorifikoval. Na jednu stranu je to škoda, ale na druhou logický a vlastně respektu hodný důvod. Tak budeme alespoň doufat, že časem přijde s nějakým jiným nápadem. Byla by fakt škoda, kdyby svou kariéru završil dalšími osmi Spy Kids filmy.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace