Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reboot Bladea stále nemá hotový scénář


ikona
do_Od
BladeMahershala AliMarvelMCUrebootscénář
Lepší pozdě, než vůbec? V případě Bladea už Marvelu ani nic jiného nezbývá. 

Když napíšeme větu, že reboot Bladea stále nemá hotový scénář, přirozená reakce by na to byla: „Duh, vždyť se pět měsíců stávkovalo!“ A máte pravdu, spousta chystaných projektů kvůli stávce nebude mít ještě hotový scénář. Jenže konkrétně u Bladea je problém v tom, že se film poprvé oznámil už před 4 lety na Comic Conu 2019. A od té doby se projekt prakticky nehnul z místa.

Hlavní roli dostal Mahershala Ali a snímek měl původně natočit Bassam Tariq. Jenže vývoj se už tehdy začal zadrhávat, Alimu neseděl scénář, a kvůli neustálým posunům natáčení a nejspíš i kreativním neshodám nakonec Tariq projekt opustil. Na jeho místě následně nastoupil Yann Demange, který prozatím setrvává, zatímco si na scénáři už vylámali zuby Stacy Osei-Kuffour, Michael Starrbury nebo Beau DeMayo. Jako úplně poslední byl najat k přepsání ostřílený Nic Pizzolatto, podle čerstvých zpráv ale ani tvůrce Temného případu nezvládl přijít s definitivní verzí, a tak se nyní má začínat zase takřka od začátku.

Podle zdrojů serveru World of Reel se má celý poslední draft scénáře hodit do koše a napsat znova, přičemž v tuto chvíli není jasné, kdo se o to postará. Je to nicméně další významný zádrhel v tom, aby mohl očekávaný snímek s čím dál netrpělivějším Alim konečně zamířit před kamery. Kromě něj si před stávkou měli v nové verzi zahrát taky Mia Goth, Delroy Lindo nebo Aaron Pierre. Aktuálně má Blade stanovené datum premiéry na únor 2025, nejprve ale bude muset skončit taky stávka herců, a mezitím už by to opravdu chtělo přijít s verzí scénáře, na které se všichni shodnou. Kdo by to byl řekl, že to zrovna u Bladea bude tak těžké…

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace