Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sicario se dočká třetího dílu


ikona
Spooner
benicio del torosicario
Naváže nájemný zabiják konečně na špičkový první díl? 

Asi se většina z nás se shodne na tom, že Sicario: Nájemný vrah je pecka a jeden z nejlepších thrillerů minulé dekády. Dennis Villeneuve v boji proti drogovým kartelům potvrdil svůj obří režijní talent a Taylor Sheridan se tu zapsal do povědomí coby vycházející tvůrčí hvězda. Dvojka na sebe po úspěchu u diváků i kritiků nenechala dlouho čekat. Bohužel sequel s podtitulem Soldado už takový komerční úspěch nezaznamenal a co si budeme nalhávat, režisér Stefano Sollima na kvality svého předchůdce nenavázal a i Sheridan si připsal slabší scenáristickou chvilku. Zdálo se tedy, že tato chlapská a proklatě drsněásérie skončí dříve, než jsme chtěli. Jenže v Hollywoodu to se Sicariem zkusí ještě jednou.

Producenti Basil Iwanyk a Erica Lee totiž nedávno uvedli, že na trojce se už nějaký pátek pracuje a námět na další pokračování, z něhož jsou samozřejmě všichni zcela nadšení, vznikl ještě před stávkou scenáristů. Uplynulé měsíce se pochopitelně na projektu pracovat nemohlo, nyní už se ovšem mohou práce rozeběhnout naplno. O příběhu se logicky nic neví, počítá se však s návratem nájemného zabijáka Alejandra v podání Benicia del Tora. Což obzvláště po jeho herecké one man show v povedeném Ještěrovi bereme všemi deseti.

Zda se vrátí i někdo další ze starých známých, zatím není jisté. Vzhledem k předešlému ději bychom však samozřejmě uvítali i Joshe Brolina. Zajímavé pak bude, kdo se tentokrát posadí na židličku pro režiséra. Solima už dříve uvedl, že by už případnou trojku netočil a také comeback Villeneuva se zdá vzhledem k jeho nabitému diáři nepravděpodobný. Komu byste třetí díl nejradši svěřili? A jak se na třetí díl těšíte?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace