Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Tornáda, Beetlejuice a láska


ikona
Mr. Hlad
beetlejuicechanning tatumjack blackjenna ortegamichael keatonna obzoruscarlett johanssontim burtontwisters
Jaký je rozdíl mezi Santou a Satanem? Najde Scarlett Johansson lásku v NASA? A povede se navázat na devadesátkové klasiky?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu podle skutečné události Young Woman and the Sea bude Daisy Ridley v roce 1926 plavat přes Lamanšský průliv. V thrilleru Cellar Door se Jordana Brewster nastěhuje do domu, v něž nesmí nikdy vejít do sklepa. Co se tam ale schovává? 

Pokračování klasiky Tima Burtona Beetlejuice 2 vrací na scénu profíka na strašení lidí a spolu s ním i Michaela Keatona nebo Winonu Ryder. V thrilleru Conclave bude Ralph Fiennes odhalovat temná tajemství Vatikánu. 

V romantice Marmalade bude Joe Keery ze Stranger Things vyprávět svůj životní příběh, kdy se kvůli lásce dostal za mříže. A chce vzít roha. Scarlett Johansson a Channing Tatum budou v Project Artemis hledat lásku v šedesátých letech, kdy Amerika i Sověti chtějí dobýt vesmír. 

V dramatu Mea Culpa musí mladá právnička kvůli kariéře vzít hodně podezřelý případ. Ve vánoční komedii Dear Santa napíše malý hrdina dopis adresovaný Santovi. Omylem ho ale pošle Satanovi s tváří Jacka Blacka. 

Akční podívaná Twisters bude pokračování devadesátkové klasiky, ve které bude nová generace hrdinů nahánět tornáda. Drama podle skutečné události Bosco vypráví příběh mladíka, který měl kvůli trošce marihuany skončit na třicet pět let ve vězení. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace