Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Oni žijí od Johna Carpentera a říjnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
filmy v sítijohn carpenterlionesslokimz livemz live speciáltaylor sheridanthey livezoe saldana
Hnusní mimozemšťani a novinky na streamu 

Máte sluneční brýle? A nedošly vám žvýkačky? A máte rádi Johna Carpentera? Pokud alespoň na jednu z těhle otázek odpovíte, že ano, tak si snad užijete náš nejnovější MovieZone Live Speciál. A pokud ne, tak doufáme, že taky. 

Tentokrát jsme se podívali na slavné Carpenterovo béčko, které nečekaně dobře obstálo ve zkoušce časem Oni žijí, respektive Jsou mezi námi. Akční sci-fi horor o tom, že mezi námi žijí zlí a fakt hnusní mimozemšťané, kteří systematicky a nenápadně likvidují lidstvo. A je potřeba, aby se jim postavil wrestler Roddy Piper. Tahle carpenterovská divočina se proslavila několikaminutovou rvačkou, ale i jako nečekaně chytrý komentář k tehdejší politické situaci. A taky jako film s jednou z nejslavnějších hlášek na světě. 

MovieZone Live Speciál o Oni žijí si můžete jako vždy pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Náš pořad můžete ohodnotit na CSFD

A aby toho nebylo málo, venku jsou i nové Filmy v síti, a tipy na novinku Chrise Evanse a Emily Blunt Obchodníci se smrtí, seriálovou akci od Taylora Sheridana Special Ops: Lioness, návrat Lokiho nebo nový hororový seriál Mika Flanagana Pád domu Usherů. Najdete nás na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero

Pusťte si i naše další pořady: 

MovieZone Live #208

První dojmy ze sci-fi Stvořitel

MovieZone Live Speciál: Věc

MovieZone Live Speciál: Halloween: H20

Na pivu s Civalem a režisérem Mostu a Okresního přeboru Janem Prušinovským

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace