Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zveme vás do kina na Pána prstenů a narozeniny MovieZone


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdanny boylejohn mctiernankino aeromoviezonenarozeninypán prstenůpeter jacksonpredátortolkientrainspotting
Přijďte do kina! 

Člověk by čekal, že po dvaceti letech někdo zvládne natočit dost dobrou fantasy na to, aby Jacksonova Pána prstenů sesadil z trůnu, ale nic. A nevypadá to, že by se to mělo v nejbližší době změnit. Rozhodně nám to však nevadí, protože tahle pecka skutečně nestárne a nasadila laťku tak vysoko, že je otázka, jestli ji někdo vůbec přeskočí. Připomenout si to teď můžete na velkém plátně. 

Trilogii Pán prstenů si totiž můžete připomenout na její dvacáté narozeniny v pražském Kině Aero od neděle 8. října do úterý 10. října vždy od 20:00. Na Společenstvo prstenu kupujte lístky tady, na Dvě věže tady a na Návrat krále tady. A nebo si to nekomplikujte a kupte si lístky na celou trilogii

To ovšem není všechno, ještě před tím vás zveme na jiné výročí, letos je to totiž dvacet let od prvního trailerového popisku na tehdy ještě TrailerZone a samotná MovieZone slaví osmnácté narozeniny. A my budeme rádi, když to přijdete oslavit s námi. V Aeru si ve středu 27. září od 18:00 pustíme legendárního Predátora, vstupenky koupíte tady, a ve 20:30 nestárnoucí Trainspotting, na který koupíte lístky zde. A nebo si kupte lístky na celý večer. Tentokrát to bude bez hostů, bez přednášek a složitých úvodů, jen vás pozdravíme a nebudeme zdržovat Arnolda od akce. Odchytnout nás ale v Aeru můžete během celého večera. Tak přijďte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace