Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spideyho a Sněhurky se ztratí v bermudském trojúhelníku


ikona
do_Od
bermudský trojúhelníkfilmMarc WebbSam RaimiScott DerricksonSkydance
Akční dobrodružství z bermudského trojúhelníku našlo nového režiséra. Už zase. 

Nejdřív se tam chtěli ztratit Sam Raimi s Ryanem Reynoldsem, pak je vystřídali Scott Derrickson a Chris Evans (vtipné bylo, že Derrickson se kvůli tomu vzdal režie dvojky Strange, kterou po něm převzal Raimi), jenom aby se nyní záhadě bermudského trojúhelníku pokusil přijít na kloub režisér Amazing Spider-Manů, 500 dní se Summer a nadcházející nové verze Sněhurky Marc Webb.

Film s pracovním názvem Bermuda od produkční společnosti Skydance je sice už dlouhé roky ve vývoji, zatím se u něj však pouze střídali režiséři, scenáristi a herci, přičemž o ději stále víme v zásadě kulové. Ano, má se jednat o akční dobrodružství s příběhem odehrávajícím se uprostřed bermudského trojúhelníku, tedy záhadné oblasti, v níž údajně čas od času bez vysvětlení zmizí nějaká ta loď či letadlo – nebo se to alespoň tvrdí, reálně to totiž žádné oficiální statistiky nikdy nepotvrdily. V tuto chvíli se každopádně nic víc neví, projekt navíc nemá ani žádné scenáristy (Webb má konzultovat, ale nehodlá psát), natož herce.

Každopádně Skydance si většinou na svých akčních filmech dává záležet – Top Gun: Maverick a Mission: Impossible budiž příkladem. Stejná společnost ale světu dala i Old Guard či Rachel Stoneovou, Webb pak taky není zárukou ničeho, momentálně je tak na místě spíš lítost z toho, že nevyšla ta verze od Derricksona.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace