Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflixovský Trol se vrátí


ikona
Mr. Hlad
netflixroar uthaugtrol
Kamenný obr z legend ještě neřekl poslední slovo 

Režisér Roar Uthaug se sice už podíval do Hollywoodu, kde točil Tomb Raidera s Aliciou Vikander, doma se mu ale líbí evidentně víc. A byl to do velké míry právě on, kdo ukázal, že Skandinávie dovede možná ne držet krok s Hollywoodem, minimálně se však nestydí odtud opisovat. A že z toho můžou vylézt dobré filmy. 

Uthaug má na kontě slasher Ledová smrt nebo katastrofickou Vlnu, ale vloni si natočil vlastní „skandinávskou Godzillu“ Trol. A byl to úspěch. Z Trola se stal vůbec nejúspěšnější neanglicky mluvený film Netflixu a během tří měsíců si ho pustilo více než sto milionů domácností, takže se sequelem jsme tak nějak počítali. A teď má zelenou. 

O čem bude, to samozřejmě zatím nevíme, ale určitě se vrátí další přerostlá potvora ze severské mytologie a vůbec by nám nevadilo, kdyby jich tentokrát bylo víc. V každém případě Uthaug se opět postaví za kameru a poprvé v životě režíruje sequel vlastního filmu, a záda mu bude krýt i prověřený tým producentů. Natáčení by mělo začít příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace