Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdné války od Taiki Waititiho se nejspíš zrušily


ikona
Mr. Hlad
mcustar warstaika waititithor
Dobré zprávy pro fandy Star Wars?  

Konečně dobré zprávy. Hvězdné války sice zažívají trochu slabší období, filmy se netočí, na seriály se nekouká tak, jak by si jejich tvůrci představovali, a fanoušci (mnohdy právem) brblají, že Disney jejich oblíbenou značku zničil. A do toho tu je Taika Waititi. Tenhle osobitý režisér samozřejmě pomohl na svět spoustě zajímavých tvůrců a nakonec i seriálů a jeho třetí Thor je fajn, ale bohužel se čtyřkou ukázal, že nezná míru. A pro spoustu lidí to byl důvod, proč na MCU zanevřít. Dávat mu Star Wars bylo podobné jako polít školku benzínem a dát tříletému prckovi do ruky sirky.

Hvězdné války totiž teď potřebují spíš jasnou vizi pro budoucnost a pevné producentské vedení než filmaře, který je „sám sebou“ a navíc má slabost pro dětinské vtipy. Vypadá to ale, že nakonec zelenou nedostane. Taika Waititi podle všeho svoje Hvězdné války točit nebude. 

Ne, nedostal vyhazov kvůli Thorovi nebo průměrným recenzím jeho sportovní komedie Jeden gól, spíš se sám jednoduše zasekl. Už v květnu prozradil, že se trošku pere se scénářem a především moc neví, co nacpat do prostřední části filmu. Je super, když někdo vymyslí skvělý začátek a konec, ovšem když mu nešlape to mezi tím, k ničemu to není. A nejspíš se stalo právě tohle. Teď se šíří informace, že Waititiho Hvězdné války jsou oficiálně mrtvý projekt. A já si nemůžu pomoct, ale mám z toho radost. Nutno však dodat, že se v posledních hodinách objevily i opačné zprávy, které pro změnu tvrdí, že Waititiho projekt stále žije, šáňo teda ještě nebouchám.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (44)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace