Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MZ Live #208 o Poirotovi a Equalizer 3 a kávový podcast s Hladem a Imfem


ikona
Mr. Hlad
candycaneequalizer 3moviezone livepřízraky v benátkáchtalk to methe last voyage of the demeter
Upíři, detektivové, stárnoucí drsňáci, divné české filmy a vaše dotazy 

Máme tu nejnovější MovieZone Live. Sice se trošku zpozdilo, ale tentokrát ne úplně naší vinou. Jednoduše nebylo na co koukat a na co chodit do kina, takže nebylo ani o čem debatovat. A my jsme si museli počkat, až se to sejde. A nakonec je filmové menu docela zajímavé. 

Podíváme se na třetího Equalizera s Denzelem Washingtonem, nový případ Hercula Poirota Přízraky v Benátkách, dokument Víta Klusáka Velké nic, doják Milion mil daleko, horory The Last Voyage of the Demeter a Mluv se mnou nebo artové Brutální vedro. Odpovídali jsme i na vaše dotazy a nakonec z toho byly skoro dvě hodiny. Pustit si je můžete na Youtube a audioverze pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast, naši relaci také můžete ohodnotit na CSFD a pokud se rozhodnete podpořit nás na Herohero, dostanete krom naší vděčnosti možnost pokládat nám dotazy v MZ Live a naše podcasty se k vám dostanou s několikadenním předstihem. 

Jenže to není všechno. Imf a Mr. Hlad byli pozvaní do podcastu Candycane Coffee, kde se probíralo kafe, kafe ve filmu, jestli je na tom česká kinematografie tak špatně, jak se říká a jak Imfovi chutná kafe, které si nekoupil v plechovce na benzínce. A my jsme si to tam docela užili. To povídání, i to kafe. 

Pusťte si i naše další videa

EAF: Nesmrtelné dílo a odkaz Bruce Lee

Na pivu s Civalem: Jak se točí s Cameronem

MovieZone Live Speciál: Krvavý sport

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace