Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Kingsmanů by údajně mohl točit novou bondovku


ikona
Mr. Hlad
argyllejames bondkingsmanmatthew vaughn
James Bond možná zkouší ulovit hvězdného režiséra 

Kdy uvidíme v kinech nového Jamese Bonda, kdo by si ho mohl zahrát a jak moc agent s povolením zabíjet změní svůj styl, teď nejspíš neví vůbec nikdo. A nejspíš se na tom ještě chvilku nic nezmění. Barbara Broccoli před nedávnem řekla, že nejdřív se bude psát scénář a teprve pak dojde na hledání herců, kteří by byli pro nové (nebo staronové) uchopení slavného agenta nejvhodnější. A s režiséry to bude nejspíš podobné. 

Není to tak dlouho, co se mluvilo o Christopheru Nolanovi, který má bondovky rád a Ve službách jejího veličenstva složil poklonu v Počátku, ten však řekl, že by ho to sice určitě bavilo, chtěl by však absolutní kontrolu nad vším od scénáře přes casting až po režii. A ví, že by ji nedostal, ale do kina se prý těší. Teď ovšem padlo další zajímavé jméno. Kandidátem na režii by údajně mohl být Matthew Vaughn. 

Jeho jméno se skloňovalo už před pár lety, ale on sám řekl, že nevěří, že by mu někdo bondovku svěřil. Na druhou stranu agenta 007 miluje a to je minimálně v jeho Kingsmanech vidět a údajně mu bude skládat poctu i začátkem příštího roku v Argylle s Henrym Cavillem. Dál jsme se samozřejmě ještě nedostali, takže na nějaké potvrzení tohohle jména fakt nečekejte a pořád se pohybujeme v oblasti drbů. Na druhou stranu pokud Argylle ukáže, že k bondovskému tématu dovede Vaughn přistoupit tradičněji, než jak tomu bylo v Kingsmanech, může se stát cokoliv. 

---

Vytáhni v hospodě: Celou situaci by mohl komplikovat fakt, že Argylle by měla být také akční série a Vaughn by u případných pokračování nejspíš být chtěl, přinejmenším jako producent. A představa, že točí bondovku a zároveň vymýšlí svou vlastní variaci na bondovky, je trošku absurdní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace