Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Boy Kills World je brutální akční šíleností


ikona
Spooner
Bill Skarsgårdboy kills worldprvní reakce
Jak dopadl přechod představitele Pennywise do akčního módu? 

Fanouška přestřelek a výživných bitek vždy potěší, když se prakticky odnikud objeví nenápadný krvavý flák, v němž se tvůrci totálně utrhnou ze řetězu a lámou kosti v těch nejlákavějších choreografiích. A zdálo se, že do této kategorie by mohla velmi snadno zapadnout novinka Boy Kills World. Bill Skarsgård si asi řekl, že chce mít své svaly stejně vyrýsované jako jeho brácha Alexander a hraje zde hluchoněmého borce, co se vydá na krvavou cestu za pomstou. V trailerech se pak snímek z produkce Sama Raimiho prezentoval jako naprostá divočina, která svou přepáleností asi nebude sedět každému, fandům nespoutané akce ve stylu Hardcore Henryho by ovšem mohla udělat velkou radost.

První ohlasy to pak v podstatě potvrzují. Na Rotten Tomatoes sice aktuálně svítí 80 % pozitivních recenzí, ovšem se střídmějším ratingem 6. Kritici se pak shodují, že nás zde opravdu nečeká příliš chytrý a promyšlený scénář, jako krvavý ze řetězu utržený výplach ovšem film vlastně plní svůj účel. Bojové scény mohly být sice podle některých ještě vymazlenější a takřka dvouhodinová stopáž výsledku také trochu ubližuje, jinak se ovšem jedná o nekompromisní brutální řež napěchovanou adrenalinem, která vás na začátku chytne a naprosto vás svou intenzitou vyždíme. 

Režie si navíc pomáhá velmi stylovými kostýmy, divokými lokacemi a osobitým vizuálem. Skarsgård se do své role ponořil naplno a příliš za ním prý nezaostává ani Jessica Rothe (Všechno nejhorší). Jako příběh zkrátka je Boy Kills World trochu tupý a asi nedrží moc pohromadě, coby série intenzivních akčních sekvencí však údajně funguje na jedničku. A o tom šlo v tomto případě asi nejvíce. Pokud tedy čekáte zejména akční orgie plné násilí a hektolitrů krve, bude Boy Kills World právě pro vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace