Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Kate Winslet ve válce a Mark Wahlberg mezi špióny


ikona
Mr. Hlad
blitzhalle berryjoel kinnamankate winsletleemark wahlbergmichael keatonsamuel l. jacksonsaoirse ronanthe union
Co dělá Kate Winslet v zákopech? Je Mark Wahlberg zedník, nebo špión? A jak probíhá bombardování Londýna pod dohledem oscarového režiséra?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru The Silent Hour bude Joel Kinnaman bránit hluchou svědkyni vraždy před svými zkorumpovanými kolegy. Nájemný vrah Michael Keaton musí v Knox Goes Away bojovat s postupující demencí a zároveň chránit svého syna. 

Válečné drama od režiséra 12 let v řetězech Blitz se bude odehrávat v Londýně během největšího bombardování. V komediálním thrilleru Coup! se zoufalý sloužící rozhodne během epidemie španělské chřipky bojovat proti svému zaměstnavateli. 

Ve sci-fi Humane, kterou natočila dcera Davida Cronenberga Caitlin, se podíváme do světa, kde se problém s přelidněním řeší velmi brutálním způsobem. Kate Winslet se v biografickém dramatu Lee promění v bývalou modelku, která se stala válečnou reportérkou. 

Samuel L. Jackson se v krimi thrilleru Damaged vydává z Chicaga do Skotska po stopě šíleného sériového vraha. V thrilleru Rich Flu bude Mary Elizabeth Winstead bojovat o život ve světě, kde podivná nemoc zabíjí bohaté lidi. 

V akčním thrilleru The Union se stavební dělník Mark Wahlberg po letech setká se svou starou láskou Halle Berry. A díky ní se ocitne uprostřed války špiónů. V animáku Sneaks budou za hrdiny opuštěné tenisky, které hledají svého starého majitele. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace