Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Fletcherová míří do kin


ikona
Mr. Hlad
amy pascalangela lansburymurder she wroteto je vražda, napsala
Seriál To je vražda, napsala se dočká celovečerní adaptace.  

Jsou legendy a legendy. Pokud bychom se drželi televizních detektivek, tak v té první kategorii, která slovu „legenda“ nechává jeho původní význam, by patřili třeba Columbo nebo Hercule Poirot. No a do té druhé pak sedí dejme tomu To je vražda, napsala. Seriál to dotáhl na dvanáct sezón, jeho hvězda Angela Lansbury za něj získala pár Zlatých Glóbů a dvanáct nominací na Emmy a od devadesátých let je k vidění i v českých televizích. A není pro každého, protože příběhy spisovatelky v důchodovém věku, která pomáhá policii chytat vrahy, působí jaksi obstarožně. Rimsyho komentář z CSFD „Já tu babu nenáviděl snad celý dětství...“ to popisuje přesně. Nebylo před ní úniku. 

No ale svým způsobem to klasika je, o tom se hádat nemůžeme, takže když se do kin vrátil Hercule Poirot a když to Hollywood zkoušel i s tím Columbem (nedopadlo to a Mark Ruffalo by byl skvělý), došlo i na Jessicu Fletcher. Na obsazování a nástřely příběhu je ještě brzy, důležité však je, že scénář píší Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo, které brzy do kin pošlou komedii Peníze těch tupců. Což naznačuje, že by se nová verze nemusela brát úplně vážně a Rimsy by kvůli ní nemusel mít noční můry. 

Momentálně samozřejmě žádný scénář kvůli stávce nevzniká, ale scenáristky jsou zkrátka připravené skočit do práce hned, jak to půjde. Na filmovou verzi To je vražda, napsala pak bude jako producentka dohlížet Amy Pascal, která dělá všechny spider-manovské filmy u Sony nebo pomohla na svět skvělým Malým ženám. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace