Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantino našel hvězdu pro svůj poslední film


ikona
Mr. Hlad
paul walter hauserquentin tarantinothe movie critic
Tarantino loví herce pro The Movie Critic 

Quentin Tarantino kdysi prohlásil, že hodlá režírovat jen a pouze deset filmů. A devět už jsme viděli. Samozřejmě nikdo netvrdí, že si to nerozmyslí a i kdyby ne, jeho slib se nevztahuje na psaní scénářů, na produkci a snad ani na minisérie. Každopádně desátý film by měl být poslední. Už nějakou dobu víme, že se má jmenovat The Movie Critic a bude se točit okolo bezvýznamného filmového kritika, který píše svoje články v sedmdesátých letech do pornočasopisu. Samozřejmě je to Tarantino, takže očekáváme velkou poctu filmovému průmyslu a jedné éře a taky by to podle všeho mělo být trochu osobní. 

Nebýt stávky, možná by přípravy byly už o krok dál, Tarantino se však nefláká ani během ní a vypadá to, že i když si herci dávají pauzu, on si údajně vybral toho, kdo se v jeho novince zhostí hlavní role. Měl by to být to Paul Walter Hauser, celkem nepřehlédnutelný chlapík, který v posledních letech několikrát ukázal, že má sakra talent. Ať už to bylo v Já, Tonya, v Cruelle, dramatu Clinta Eastwooda Richard Jewell nebo minisérii Black Bird, za niž byl nominovaný na Emmy. A ukázal v ní, že dovede být víc než jen podivín, ale jde z něj i strach, když chce. 

A to by se mu mohlo hodit. Ačkoliv by hlavní hrdina měl být inspirovaný skutečným filmovým kritikem, jehož texty Tarantino četl, bude mít prý zároveň blízko třeba k hrdinovi Taxikáře. A to nebyl úplně sympaťák. Natáčet se každopádně začne příští rok v Kalifornii, kde Taranntino začínal, takže mu přijde vhodné tady i skončit. A dvacet milionů dolarů na daňových úlevách se taky hodí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace