Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #734 o hercích a Mortal Kombatu


ikona
do_Od
Mortal KombatStarfieldSylvester Stallonevíkendový výplach
Koho potkal Sylvester Stallone a jaký sen si splnil tvůrce Mortal Kombat? 

Mega výplach

Kauza týdne

Možná jste zaznamenali zprávu, že herec Danny Masterson ze seriálu Zlatá sedmdesátá míří na 30 let do vězení za znásilnění dvou žen. Důkazy byly jasné, okolnosti špatné a nepomohly zjevně ani četné dopisy od celebrit, které za Mastersona ručily coby hodného, milého a spořádaného člověka. Ashton Kutcher, Mila Kunis, Debra Jo Rupp a další jeho kolegové totiž zřejmě netušili, že se jejich snaha provalí ven, a bude z toho obří PR noční můra. Všichni se tak najednou začali zase distancovat, omlouvat a natáčet videa, jak ve skutečnosti podporují oběti. Internet jim to ale příliš nežere a tak to nyní (zaslouženě) schytávají zleva zprava.

Setkání týdne

Když Rambo potkal papeže. Ne, to není název nové akční parodie na Když Harry potkal Sally, nýbrž popis opravdového setkání Sylvestera Stallonea a celé jeho rodiny (včetně tří krásných dcer) s papežem Františkem, které proběhlo velice zdvořile...tedy až na moment, kdy Sly málem schytal od lídra církve pravý hák! 

Rozhovor týdne

Můj oblíbený segment "celebritám hoří ústa z pálivých křídel" se dočkal nové speciální epizody, kterou tentokrát navštívil Ed Boon, tvůrce herního Mortal Kombat. No a jako obvykle se z těch pár minut člověk dozví sympatický množství informací a zajímavostí o věcech, kterým předtím nevěnoval příliš pozornosti.

Herní trailer týdne

No a u MK ještě zůstaneme, brzy totiž dorazí nová hra, která rebootuje příběh, hlavně ale přichází s hromadou cool popkulturních odkazů, přičemž asi ten největší teď odhalili tvůrci v nové ukázce. Do hry totiž dorazí legendární Jean-Claude Van Damme, po němž Ed Boon toužil už od samotného začátku celé série. A teď se mu konečně přání vyplnilo.

Expert týdne

No a herní okénko uzavřeme videem ke Starfieldu. Nová vesmírná sci-fi od Bethesdy slaví poměrně velký úspěch, ačkoliv se najdou i kritici, kteří jsou z opakování jedné a té samé formule stále dokola už maličko unaveni. Každopádně server GameSpot si teď pozval experta na zbraně, aby popsal, jak moc autentický je tenhle aspekt v samotné hře.

Nepo-rozhovor týdne

Bráno s nadsázkou, nicméně sám Ethan Hawke se nechal slyšet, že u něj v rodině nepotismus praktikuje a nestydí se za to, ačkoliv je tedy Maya Hawke jednoznačně talentovanou herečkou, což prokázala už i mimo seriálové Stranger Things, rozhodně k prvním příležitostem nepřišla jen tak náhodou. Teď si spolu ti dva každopádně zahráli i ve stejném snímku a pokud vás zajímá, jak se baví, když zrovna nepředstírají, že jsou někdo jiný, Variety natočilo krátký rozhovor.

Kolekce týdne

Milujete horory a sbíráte filmy na Blu-Ray? Pak vás nejspíš nadchne nová kolekce od Paramountu pojmenovaná jednoduše Paramount Scares Vol. 1, která převedla dvě klasiky, dva moderní kousky a jeden tajný film do 4K UHD kvality a dala tomu cool steelbooky a další serepetičky jako bonus. A ano, ten pátý film je skutečně tajemstvím, fanoušci jej ale údajně milují. Objednávat můžete třeba tady.

Tragické efekty týdne

Dělat si srandu z Flashe už je touhle dobou vlastně spíš smutný, ten film se zapíše do historie jako naprosto tragická ukázka nekompetentního vedení studia a tvůrčí marnosti zároveň, která v kinech ostudně narazila a jejíž šílené pasáže jako například záchrana mimin budou děsit fandy kvalitní kinematografie ještě po dlouhé roky. Nicméně abyste to neměli jen ode mě, tady je pár expertů přes VFX, kteří to teď zhodnotili ze svého pohledu.

Žebříček týdne

S následujícím videem nejspíš nebudou souhlasit všichni, koneckonců s ničím nikdy nebudou souhlasit všichni, kanál WatchMojo teď ale dal dohromady žebříček 20 nejnenáviděnějších herců současnosti i se stručnými důvody proč je lidé/veřejnost nemá ráda no a pokud dění okolo celebrit moc nesledujete, možná se dozvíte i pár zajímavostí. Sledujte na vlastní riziko.

Duel týdne

Minulý týden se vás kolega Mr. Hlad ptal, v jakém filmu byl Denzel nejhorší. Svoji nechuť na takovou otázku vůbec odpovídat jste mu v diskuzi dávali vědět celkem nekompromisně.

Dneska se tedy pokusím nikoho neurazit a zeptám se na něco méně kontroverzního. V jakém filmu byl podle vás nejhorší Liam Neeson? Jméno pište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace