Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce The Last of Us píše nové Piráty z Karibiku


ikona
Mr. Hlad
craig mazindisneyjerry bruckheimerjohnny deppmargot robbiepirates of the carribeanthe last of us
Jack Sparrow opět na palubě? 

Piráti z Karibiku si sice dávají delší pauzu, ale u Disneyho určitě neplánují s touhle sérií skončit. I když k tomu možná měli dost důvodu. Johnny Depp měl v Hollywoodu kvůli soudní při s Amber Heard zavřené dveře a točit bez něj se zdálo jako absurdní nápad. Jenže situace se změnila, Depp se pomalu vrací na výsluní a jak se ukázalo, jeho zástupy fanoušků jsou dost věrné. Jenže pátý film s podtitulem Salazarova pomsta v kinech zase až takový vyrvál neudělal, takže to vypadalo, že Disney raději začne znovu a mluvilo se o restartu s Margot Robbie. Podle jejích vlastních slov je však tahle verze pravděpodobně u ledu. Jenže možná není. 

U Disneyho mají rozpracované rovnou dva pirátské projekty. Jerry Bruckheimer před pár měsíci potvrdil, že verze s Margot Robbie rozhodně není mrtvá a po úspěchu Barbie se možná studio bude hodně snažit dát ji zelenou i s herečkou, která má na kontě aktuálně největší hit sezóny. Je ovšem otázka, jestli bude mít čas a chuť. A kdyby ne, nemusí to znamenat konec. Bruckheimer má totiž připravený i scénář, který by se odehrával mezi karibskými piráty, ale točil by se okolo mladších hrdinů. 

Teď se navíc ozval Craig Mazin, scenárista seriálu Černobyl a The Last of Us s tím, že byl osloven, aby napsal vlastní verzi. Přizval si k tomu Teda Elliota, jenž pracoval i na původních filmech, a prý Disneymu nabídli něco, co je hodně divné a moc nečekali, že se to bude líbit. A ono se to nakonec prý líbilo hodně! Takže tu máme možná tři rozpracované projekty a jakmile skončí stávky, je možné, že se o slavné a megaúspěšné sérii začne zase hodně nahlas mluvit. A třeba se začne konečně i točit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace