Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #733 o Arnoldovi a Harrym Potterovi


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdave bautistaexorcistharry pottermortal kombatvíkendový výplach
Kdo vás zve na partičku hry Mortal Kombat? Co dělá Arnold v Lidlu? A jaké Lego teď určitě shání KarelR?  

Záříjový výplach

Výročí týdne
Web Rotten tomatoes, kde najdete, kolik procent kladných či záporných recenzí ten či onen film dostal a jaké je průměrné hodnocení (ano, jsou to dvě věci, které se tu řeší, což dodnes spousta lidí nepochopila), slaví 25 let. A Pochlubil se se svou vlastní TOP 25 za poslední čtvrtstoletí

Reklama týdne
Nový herní Mortal Kombat se blíží a dočkal se stylové reklamy, ve které vám hru zkusí prodat Dave Bautista. A znalci určitě poznají, že jde variaci na reklamu na třicet let starou jedničku

Druhá reklama týdne
Netuším, jak dlouho tahle reklama běží v televizi, ale pokud jste ji tam stejně jako já neviděli, tak ji tu máte teď ve Výplachu. Nevím, co k tomu psát. Arnold dělá reklamu na Lidl. 

Kniha týdne
Steven Spielberg je dost možná největší režisér posledních padesáti let, ale spousta diváků si k němu našla cestu až později, rozhodně ale stojí za to podívat se i na pecky, které točil před Čelistmi. A nebo si o nich přečíst v knížce Spielberg: The First Ten Years, která vyjde na konci října

Kalba týdne
I Aquaman potřebuje občas upustit páru a Jason Momoa si tak vyrazil na Metallicu. A evidentně si to podle záběrů fanoušků, kteří si ho všimli (ono si ho nejde nevšimnout) dost užíval. 

Dokument týdne
Na různých streamovacích službách si můžete pustit dokumenty o velkých filmařích jako Steven Spielberg, Sergio Leone nebo Brian De Palma a teď se svého filmu dočkala i italská režisérská legenda a jedna z nejzásadnějších osobností hororového žánru Dario Argento. Snad film taky brzy někde uvidíme. 

Lego týdne
KarelR už si určitě dělá místo ve svém Lego pokoji, protože před pár dny se na trh dostal obří set lego Bradavic. 2660 kostiček člověka na chvíli určitě zabaví

Scéna týdne
Na konci prvního Terminátora si James Cameron měl otevřít dvířka k možnému pokračování ještě víc, než jak to nakonec udělal. Na scéně se měli objevit vědci ze společnost Cyberdyne a… vždyť jste to viděli. Proč se tedy scéna nakonec do filmu nedostala? Prý proto, že John Daly, který Terminátora produkoval, trval na tom, aby se v těch malých roličkách objevili jeho známí. No a podle Camerona neodvedli zrovna dobrý výkon. 

Přesun týdne
To, že se pár týdnů před premiérou čachruje s datem uvedení, je v Hollywoodu celkem běžné. Teď k tomu došlo u nového Vymítače ďábla, do kterého Universal narval fakt hodně peněz a zatím nevypadá úplně přesvědčivě. Do kin nakonec nedorazí 13. října, ale o týden dřív. A proč? Protože si studio spočítalo, že 13. října ho totálně rozemele přenos oncertu Taylor Swift: The Eras Tour. Uvidíme, jestli to pokusu o oživení hororové legendy pomůže. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší seriál ze světa Star Wars a podle očekávání vyhrál Andor. Jo, mohli jsme vymyslet trošku lepší otázku. 

Protože do kin míří Equalizer 3, podíváme se na jeho hvězdu. Nechceme ale vědět, v jakém filmu se vám nejvíc líbila, ale rádi bychom věděli, v jakém filmu byl podle vás Denzel Washington nejhorší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace