Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na Minority Report a narozeniny s Predátorem a Trainspottingem


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdanny boylekino aerominority reportmoviezonepredatorsteven spielbergtom cruisetrainspotting
Filmové klasiky a oslava dvaceti let MovieZone v kině Aero 

Když se na plakátech objeví jména Stevena Spielberga nebo Toma Cruise, člověk automaticky vyhlíží velkou filmovou událost. Ne že by během svých kariér nikdy nešlápli vedle, ale šlo vždycky spíš o náhody. A těch hitů a klasik mají na kontě mnohem víc. Trvalo však hodně dlouho, než se jim povedlo najít společný projekt a natočili Minority Report. Klasiku, kterou si teď můžete připomenout na velkém plátně. A rozhodně byste to měli udělat, protože i po více než dvaceti letech vypadá skvěle. 

Tom Cruise, který tu s pomocí nejmodernějších technologií a trojice telepatů nasazuje želízka vrahům dřív, než zločin vůbec spáchají, se stává obětí systému, jemuž sloužil. A musí se dát na útěk, očistit své jméno a možná zjistit, že dokonalý systém je dokonalý jen zdánlivě. Spielbergova adaptace předlohy P. K. Dicka je zároveň moderní variací na thrillery Alfreda Hitchcocka a obě hollywoodské hvězdy byly během natáčení v té nejlepší formě. Přijďte si jejich pecku připomenout v pondělí 11. září ve 20:30 do kina Aero a lístky můžete kupovat tady

V Aeru se ale v září sejdeme ještě jednou, ve středu 27. září tam totiž budeme slavit dvacet let webu MovieZone a pojmeme to velkolepě, pustíme si totiž pecky, které už Aero nejednou naplnily. V 18:00 se můžete těšit na akční legendu Predátor, v níž si to Arnold rozdá s lovcem z vesmíru, ve 20:30 si pak pustíme kultovní Trainspotting. Lístky na Predátora kupujte tady, na Trainspotting zde a na double feature tady. A my tam budeme od šesti intenzivně slavit, tak doufáme, že se přidáte. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace