Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce míří do více kin i IMAXů


ikona
do_Od
Christopher NolanimaxLeonardo DiCaprioMartin ScorseseOppenheimerRobert De NiroZabijáci rozkvetlého měsíce
Budou Nolan, Scorsese a Scott vládnout kinům? 

Čeká nás po letech nadvlády akčních a zejména komiksových blockbusterů návrat epických vážných dramat na výslunní? Čistě při pohledu na letošní tržby by to tak klidně i mohlo vypadat a jak potvrzuje následující zpráva, vlastně si toho začínají všímat i studia. Velký kus práce na tom samozřejmě opět odvedl Christopher Nolan, jehož Oppenheimer brzo zaútočí na rekordní biografii Freddyho Mercuryho Bohemian Rhapsody a popere se tak o titul nejvýdělečnějšího biopicu všech dob. A tím by navíc nemusel film o strůjci atomové bomby končit, protože miliarda opravdu není daleko. Nicméně nepředbíhejme a pojďme k té radostné novině.

Nový snímek Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce s Leonardem DiCapriem či Robertem De Nirem se totiž místo omezeného nasazení v kinech a následného poslání na Apple TV+ dočká široké distribuce. To znamená, že se snímek uvede do daleko většího (ačkoliv zatím konkrétně neodhaleného) počtu kin, přičemž – ANO – půjde i do IMAXů. Jestli i do toho českého, toť otázka, Apple se každopádně na distribuci dohodl se studiem Paramount Pictures, a vzhledem k výsledkům Oppenheimera, uvolněnému podzimu díky odkladu druhé Duny, a celkovému hladu po seriózních filmech zjevně nebylo co řešit.

Pakliže jste si tedy v létě užili tříhodinového Nolana, můžete to brát jako splněnou rozcvičku před 200minutovým Scorsesem. Film má za sebou světovou premiéru na festivalu v Cannes, ze kterého si odnesl skvělé ohlasy a je považován za velkého favorita na příštích Oscarech. Premiéra se každopádně posunula z 9. na 20. října letošního roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace