Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hemsworth a Pascal na opačných stranách zákona


ikona
do_Od
AmazonChris HemsworthCrime 101Don WinslowkrimiNetflixPedro Pascal
Chris Hemsworth a Pedro Pascal si půjdou po krku v nové krimi. 

Jak Hollywood stávkuje, příliš nových projektů a dohod se neuzavírá. A když už se něco někde dohodne, většinou to nemůže nikdo potvrdit, dokud stávky neskončí. Jeden takový projekt ale nyní zní až moc dobře na to, abychom o něm nenapsali. Je jím adaptace románu Dona Winslowa Crime 101, v níž by si podle všeho měli zahrát Pedro Pascal a Chris Hemsworth.

 

Příběh začíná sérií vysoko-profilových loupeží luxusních šperků podél pacifického pobřeží, které se policii nedaří vyřešit. Nakonec se všichni shodnou na tom, že za zločiny nejspíš stojí kolumbijské kartely. O deset let později se však detektiv Lou Lubesnick stále nemůže zbavit pocitu, že za loupežemi stál jenom jeden samotářský zloděj, který se nyní chystá na poslední obří job.

Jak už padlo výše, za knihou stojí vynikající spisovatel Don Winslow (hrozně doporučuji Jednotku, je to jako Kmotr, akorát s policajtama), režie by se pak měl ujmout Bart Layton, který má doposud na kontě jen dva chválené dokumenty a pak krimi American Animals. Každopádně o práva na film nyní válčí Netflix s Amazonem a já tak nějak doufám, že prohrají obě společnosti a ujme se toho klasické studio. To je ovšem utopie, takže spíš počítejme, že to přistane do pár let na streamu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace