Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Elvise a Moulin Rouge se možná vrhne na novou disneyovkou


ikona
Mr. Hlad
baz luhrmannelvisflorence pughmoulin rougetangled
Dali byste si Na vlásku od Luhrmanna? 

Hollywood teď sice kvůli stávce stojí, po scenáristech a hercích začínají o svá práva hlasitě volat i tvůrci speciálních efektů a studia se zatím netváří, že by chtěla ustupovat. Takže bude ještě chvíli trvat, než se zase začne pracovat a za pár let zjistíme, že je v kinech nějak podezřele prázdno. Ale u Disneyho zvládají makat i tak. 

Hrané verze jejich animáků dovedou vydělat solidní peníze, naštvat fandy originálu i pohoršit strážce „starých dobrých časů, kdy byl svět ještě v pořádku.“ Hraná verze Na vlásku ale zatím nestačila nikomu hnout žilou a když bylo oznámeno, že by se hlavní role mohla ujmout Florence Pugh, vlastně to většině lidí udělalo radost. Disney teď však hledá režiséra a vypadá to, že míří hodně vysoko. 

Hrané Na vlásku by totiž mohl natočit Baz Luhrmann, tvůrce Moulin Rouge nebo Elvise a člověk, který rozhodně ví, jak dělat filmy, u nichž vám spadne čelist až na zem. Že by zrovna on měl být režisér, který se nechává najímat na remaky pohádek, to nám moc smysl nedává. Na druhou stranu když se z Aladdina stal hit, Guy Ritchie si dalších pár let mohl točit, co se mu zachtělo. A pokud by Na vlásku mělo Luhrmannovi pomoct oživit nějaký osobnější projekt, byla by to cesta, vyjednávání je však teprve v začátcích. 

---

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace