Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se pokračování District 9?


ikona
Spooner
district 9Neil Blomkamp
Přijdou po autíčkách z Gran Turisma opět na řadu emzáci? 

Už je to 14 let, co tehdy neznám režisér Neil Blomkamp vyrazil celému světu dech s nenápadnou sci-fi District 9. Z té se totiž vyklubala nejen kvalitní bomba, co si u nás už vysloužila i V.I.M., ale také solidní hit, který nakopl Blomkampa mezi největší režijní talenty. Své předpoklady ale v následných žánrovkách Elysium a Chappie bohužel nepotvrdil, a i když aktuální adaptace závodní legendy Gran Turismo diváky docela baví, moc jich do kina nechodí. Už nějakou dobu se proto mluví o tom, že by se Blomkamp vrátil ke svému nejslavnějšímu kousku. 

Ano, o Districtu 10 se mluví už nějaký ten pátek, režisér párkrát potvrdil práce na scénáři a podle hvězdy „jedničky“ Sharlta Copleyho byla loni produkce takřka na spadnutí, a kdyby Blomkamp nekývl na Gran Turismo, už se se možná i natáčí. Znamená to tedy, že nyní už se režisér na dlouho vyhlížený sequel konečně vrhne? Fanoušci bohužel i tentokrát zapláčou, jelikož Blomkamp v rozhovoru pro The Hollywood Reporter prozradil, že práce na District 10 jsou momentálně pozastaveny na dobu neurčitou a vlastně se neví, kdy se projektu dočkáme. 

Pro studio ani samotného režiséra aktuálně není tento počin prioritou a sám Blomkamp momentálně neví, zda ho chce vůbec točit. I když následně přiznává, že se pokračování nejspíš dříve či později dočkáme.  V nejbližší době to ale podle všeho nebude. Zdá se zkrátka, že Copleyho dřívější sny o brzkém natáčení jsou jsou ty tam. Bůhví, zda Blomkamp svůj původní scénář, který se měl inspirovat kapitolou z americké historie, ještě nějak nepozmění. Času na to bude mít evidentně ještě dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace