Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké plány má Taika Waititi pro pátého Thora?


ikona
Spooner
marveltaika waititithor
Další pokračování oblíbeného Thora je sice pořád v nedohlednu, známý režisér už ale o jeho budoucnosti evidentně hodně přemýšlí.  

Když v roce 2017 natočil tehdy ne ještě tak provařený Taika Waititi třetího Thora, byl to pro tuto sérii celkem svěží vítr, díky němuž oblíbený bůh hromu získal nové fanoušky a režisérův komediální styl se u diváků ujal. Jenže příliš dlouho mu tento svěží vítr nevydržel. Čtyřka s podtitulem Láska jako hrom u mnoho fanoušků pohořela, recenze na ní také nebyly kdovíjaké a mnoho členů naší redakce na film s láskou opravdu nevzpomíná. Waititi se zkrátka utrhl až moc ze řetězu a v některých scénách to dost bolelo. I přesto, že další pokračování Thora ještě není jisté a sám Hemsworth s dalším dílem nikam nespěchá, Waititi už je na další sequel evidentně natěšený a prozradil, na co by se v dalším díle eventuálně zaměřil.

Slova v jeho případě padla na dalšího záporáka. Waititi sice konkrétně žádnou postavu nejmenoval, podle něho by se však měl Thor správně utkat s někým ještě mocnějším a nebezpečnějším, než kým byla jeho zlobivá ségra Hela. Pro vývoj Thora, který toho za poslední filmy prožil poměrně dost, je zkrátka důležité, aby překonával další obří překážky. A to by šlo asi těžko, kdyby dostal slabšího soupeře, než jsme doposud viděli.

Zároveň pak chce Waititi prozkoumávat další dosud neviděné světy a představit divákům další bizarní potvůrky, s kterými bude muset Thor opět vtipně komunikovat. Protože to je podle režiséra na Thorovi právě to zábavné. Což zní po čtyřce upřímně spíš děsivě než lákavě a dá se logicky předpokládat, že Waititi by i přes řeči o hrozivém záporákovi cílil opět hlavně na humor. A těžko říct, zda je na to po Lásce jako hrom ještě někdo zvědavý, my upřímně moc ne. Tak doufejme, že Kevin Feige se z negativních komentářů poučí a u případného Thorova návratu, jestli vůbec proběhne, dá šanci zase někomu jinému. Nebo byste Waititimu další pokračování ještě svěřili?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace