Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Blue Beetla chystá akčňák ve stylu Smrtonosné zbraně


ikona
Mr. Hlad
Ángel Manuel Sotoblue beetledave bautistajason momoathe wrecking crew
Od komiksů k drsňákům z Havaje 

Režisér Ángel Manuel Soto je podle všeho realista. Ještě před pár dny sice tvrdil, že jeho komiksovka Blue Beetle je teprve začátek a že nás čeká celá trilogie, případně že s jeho superhrdinou se určitě ve světě DC pod vedením Jamese Gunna nepotkáváme naposledy. Ale i když byl film nakonec nečekaně fajn, v kinech zrovna nezazářil, takže jak to s Blue Beetlem bude dál, to teď nejspíš nikdo neví. A Soto se pro jistotu začal poohlížet po nových projektech. A našel si jeden, který zní vcelku zajímavě. 

Režírovat by měl akční buddy komedii The Wrecking Crew, o jejíž zápletce toho není moc známo, ale měla by se točit okolo dvou bratrů, kteří musí spojit síly, aby někomu pořádně nakopali zadek. Scénář píše Jonathan Tropper, autor seriálového Banshee a sci-fi s Ryanem Reynoldsem Projekt Adam, původně se však okolo filmu motali úplně jiní lidé. 

Společně ho vymysleli Jason Momoa a Dave Bautista, když točili Dunu a sci-fi seriál See. Jejich představa byl film ve stylu Smrtonosné zbraně, který by se natáčel na Havaji a režíroval by ho David Leitch. S ním to nevyšlo a teď vzhledem ke stávce samozřejmě není ani jisté, jestli by se v The Wrecking Crew mohli objevit Momoa s Bautistou. Ale celkem šikovného režiséra film má a to je základ. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace