Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #731 o Čelistech a Call of Duty


ikona
Mr. Hlad
call of dutydelta forceghostbustersjawssound of freedomtexas chainsaw massacrevíkendový výplach
Vrátí Sandra Bullock Oscara? Jak vypadá nové Call of Duty? A jak se povedl muzikál o natáčení Čelistí?  

Řádný výplach 

Záporák týdne
Je to jen pár dní, co zemřel Paul Reubens, v Americe hodně slavný komik, jehož jméno u nás moc lidí nezná. Mohlo to ale celé být jinak, původně se totiž počítalo s tím, že právě on si zahraje zloducha Gozera v Krotitelích duchů. Nabídku tehdy odmítl, ale pár storyboardů s ním existuje

Reklama týdne
Damien Chazelle asi doufal, že na jeho jízdu Babylon přijde víc lidí, ale rozhodně mu to nevzalo chuť do práce. Teď natočil reklamu na koňak Hennessy. A natočil ji v Praze. 

Hra týdne
Série her Call of Duty měla vždycky našlapané trailery a ani nevadí, že v nich už dávno nehrají lidi jako Jonah Hill nebo Sam Wrothington. Moder Warfare 3 se taky povedlo. Snad to budeme moci říct i o hře. 

Premiéra týdne
O muzikálu Bruce, který pojednává o natáčení legendárních Čelistí, jsme už psali, ale pokud jste nevěřili, že taková hovadina skutečně může vzniknout, tak jste se spletli. Venku jsou první recenze

Druhá hra týdne
Když už jsme nakousli Call of Duty, musíme říct i Delta Force. Nebo nemusíme, protože tahle série byla už dost dlouho mrtvá, ale teď se vrací a ráda by slavnější značce konkurovala. Tvůrci nové verze navíc tvrdí, že se nechali hodně inspirovat Scottovým Černý jestřáb sestřelen. 

Had týdne
Harrison Ford má svého hada. Jmenuje se Tachymenoides harrisonfordi a svoje jméno dostal samozřejmě podle toho, že Ford hraje Indyho, který se hadů bojí. Mimochodem jde už o třetí zvíře pojmenované po legendárním herci. Už má svého mravence i pavouka. 

Crowdfunding týdne
Filmový hit Sound of Freedom, kvůli kterému se i u nás na Facebooku rozjely roztomilé debaty zakončené tím, že nás pár sympatických lidiček se srdíčkem, do kterého se vejde celičkej svět, obvinilo z pedofilie, byl původně částečně financovaný s pomocí crowdfundingu. Angel Studios to tak dělá vždycky a slibuje investorům, že za každý dolar dostanou zpátky o dvacet procent víc. To se teď povedlo a čekalo se na to pouhé tři měsíce. Investorů prý bylo 6,678. Jsem docela zvědavý, kolik se jich přihlásí na případnou dvojku. 

Masakr týdne
Herní Texaský masakr motorovou pilou je venku a chlubí se finálovým trailerem. Pokud máte rádi hororové hry a chcete si dát hru na schovku čtyři proti třem, tak to třeba zkuste a napište nám, jestli to za to stojí. My asi zůstaneme u upoutávky. 

Kauzička týdne
Lidi jsou blbí. Ne všichni, ale je jich dost. Třeba ti, kteří teď chtějí, aby Sandera Bullock vrátila Oscara za film Zrození šampióna. Bývalý hráč amerického fotbalu Michael Oher, o němž příběh vypráví, totiž prý nikdy nebyl hlavními hrdiny adoptovaný a to, že se ho rodina Leigh Anne a Sean Tuohy ujala, je prý kec, který famílie využila při snaze vydělat něco na srdceryvném příběhu. Co s tím má společného Sandra Bullock a proč by měla cenu vracet, jsme moc nepochopili. Ale oni se tihle blbci vyřvou a najdou si jinou kauzu, kterou se budou moci nechat pohoršovat. 

Duel týdne
Do_od se vás posledně ptal, kolikrát jste letos byli v kině. Chtěl jsem počítat průměr, ale kašlu na to, protože Douglas nám napsal, že 96x, takže počítám, že touhle dobou můžeme gratulovat ke stovce. Co se tipů na filmy týče, klikněte si do diskuse

My se dnes podíváme na legendu mezi detektivy. Kenneth Branagh brzy pošle do kin třetího Hercula Poirota a pomalu se začíná mluvit o dalších dílech. Chtěli byste další filmy s Herculem Poirotem od Kennetha Branagha, nebo už vám to stačilo? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace