Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Barbie se Margot Robbie hodně vyplatila


ikona
Mr. Hlad
babylonbarbiegreta gerwigmargot robbiewarner bros.
Margot Robbie přistála na účtu hodně sympatická suma 

Až začne za pár měsíců Margot Robbie přemýšlet, jestli se jí ten rok 2023 povedl, nebude to práce na dlouho. Sice to začalo trochu hůř, než asi čekala, když se definitivně ukázalo, že se její Babylon nepromění ani v divácký, ani v oscarový hit, ale s Barbie si napravila chuť. Dlouho očekávaný projekt se nakonec do kin dostal, díky kampaní Barbenheimer zaujal i lidi, kteří by jinak do kina možná nešli, a momentálně mohou tvůrci přepočítávat skoro jednu a čtvrt miliardy dolarů na tržbách. 

Robbie si ovšem neužívá jen statusu hvězdy obřího hitu, ale i faktu, že se jí povedlo světu ukázat, že má čuch na hity. Po Babylonu, dvojce Sebevražedného oddílu a sólovce Harley Quinn to totiž chvilku vypadalo, že do kin lidi dostat neumí. Teď tedy může být spokojená. A navíc i  zatraceně bohatá. 

Robbie totiž se svou společností LuckyChap Entertainment Barbie i produkovala, takže ke klasickému hereckému platu teď bere i procenta z miliardových tržeb a vypadá to, že slavná panenka jí vynesla padesát milionů dolarů. Na podobné peníze si podle všeho přišla i režisérka Greta Gerwig a vzhledem k tomu, že v kinech Barbie ještě zdaleka nekončí, nejspíš to nebude poslední výplata. Spokojení jsou nakonec i u Warnerů, protože Barbie je jejich druhý největší hit vůbec hned po posledním Harrym Potterovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace