Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v hrané verzi Na vlásku?


ikona
Spooner
disneyflorence pughna vlásku
Další remake slavné pohádky od Disneyho na spadnutí? 

Od premiéry animáku Na vlásku sice uběhlo už třináct let, asi se ale většina z nás shodne na tom, že Disney od té doby nevyprodukoval moc svižnějších a kouzelnějších pohádek pro celou rodinu. Šlo zkrátka o hravou a nahláškovanou podívanou s fajnovými písničkami, kterou si divák velmi snadno oblíbil a já osobně si ji vždy rád pustím. Snímek si navíc získal postupem času slušnou diváckou oblibu a už se takřka počítá mezi Disneyho animované klasiky. Což znamená jediné – ani tento kousek se nejspíš nevyhne hranému remaku.

O nové verzi se mluví už několik let, nikdy se ovšem projekt výrazně neposunul. Jenže nyní se objevují spekulace, že se novinka konečně začíná hýbat dopředu a tvůrci už mají dokonce vyhlídnutou hlavní představitelku. Roztomilou bloncku Lociku by si podle spekulací mohla zahrát Florence Pugh, která v poslední době opravdu nezahálí a jde z projektu do projektu. Po Oppenheimerovi, druhé Duně a marvelovkách Black Widow a chystaných Thunderbolts by se tak mohla objevit i v pohádkovém žánru. 

Do oficiálního oznámení ale máme nejspíš daleko. Podle některých zdrojů nebyla herečce role ještě nabídnuta a k žádným nabídkám či dohodám nedojde rozhodně dřív než po konci aktuálních stávek. Samotný projekt se pak nachází v rané fázi a není vlastně jasné, zda se pracuje se scénářem od Ashleigh Powell, která víc než doslovný remake slibovala nové uchopení dlouhovlasé hrdinky, nebo se počin od té doby vydal jiným směrem. Pokud tedy hrané Na vlásku dorazí, bude to ještě pár let trvat. Dali byste si novou verzi slavné pohádky? A jak by se vám v ní líbila Florence Pugh?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace