Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MZ Live #207 nejen o Kazmovi, MZ Live Speciál Statečné srdce a Andy Fehu na Herohero


ikona
Mr. Hlad
blue beetlegal gadotheroherokazmamegmel gibsonmoviezone livemz live speciálonemanshowstatečné srdce
MZ Live o ONEMANSHOW, MZ Live Speciál o Statečném srdci a pivo s Civalem a režisérem Andym Fehu 

Další MovieZone Live je tady. Chvilku se to tentokrát protáhlo, ale to jenom proto, že jsme museli čekat, až bude dost zajímavých filmů, o kterých bychom si mohli povídat. A už se nám to tu pěkně sešlo. Probereme si žraločí Meg 2: Příkop, netflixovku Heart of Stone s Gal Gadot, Kazmovu ONEMANSHOW: The Movie, závodnické Gran Turismo, animované Želvy Ninja, povedenou domácí krimi #annaismissing, komiksovku Blue Beetle a spoustu dalších věcí. Pochopitelně došlo i na vaše dotazy. 

Jako vždycky nás najdete na Youtube a pokud byste si chtěli pustit jen audio, jsme na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD

Tím ale nekončíme. Už na konci minulého týdne jsme vypustili do světa MovieZone Live Speciál s historickou dobrodružnou klasiku Mela Gibsona Statečné srdce. Takže pokud vás zajímá, jak tahle hollywoodská hvězda režírovala tak, že to dotáhla na Oscara, pusťte si nás na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A i MovieZone Live Speciál můžete hodnotit na CSFD

Kdybyste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero. Přispěvovatelé nám mohou přednostně posílat dotazy do MovieZone Live, ale také dostanou přednostní přístup k našim podcastům a videomateriálům. Na Herohero už teď najdete nejnovější Na pivu s Civalem, kam jako host dorazil režisér Andy Fehu, tvůrce Pěstírny, Shokyho a Morthyho a v neposlední řadě spolurežisér megahitu ONEMANSHOW: The Movie. 

Pusťte si i naše další videa: 

20 let od prvního traileru! Cival na pivu s imfem a k0C0URem

MovieZone Live Speciál: Základní instinkt

Encyklopedie akčního filmu: Carolco, snílci s.r.o.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace