Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shazam bojuje proti Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
dcshazamwarnerzachary levi
Někdy je lepší možná někam zalézt a veřejně moc nemluvit.  

Warneři mají na to obsazování superhrdinů docela smůlu. Ne že by se jim vždycky podařilo sáhnout úplně mimo, ale často spolu s hercem dostanou i hromadu potíží. To, že jim odešel Henry Cavill, maximálně naštvalo fanoušky. Že Ben Affleck nebude točit Batmana, je podobný případ, momentálně jsme však v situaci, kdy si Gal Gadot dost pravděpodobně regulérně vymýšlí, že se pracuje na třetí Wonder Woman. Ale hlavně tu jsou kašpaři typu Ray Fisher, který tak dlouho chodil, chválil Zacka Snydera, plival na studio a sliboval „velká odhalení velké pravdy“, až přestal kohokoliv zajímat a dost pravděpodobně sám sebe vykopl z Hollywoodu. A teď přichází Zachary Levi. 

Přiznám se, že jsem ho měl celkem rád, když hrál v seriálovém Chuckovi a když kývl na Shazama, přál jsem mu´úspěch. Jenže ten se nedostavil a po druhém díle to vypadá, že si to Levi vzal trošku osobně. A začíná až příliš mluvit. Před pár týdny nazval snahy stávkujících herců a pravidla stávkujících organizací „blbostí“ a i když se následně omluvil a řekl, že jeho slova byla vytržena z kontextu, v trapných vyjádřeních bohužel pokračoval. 

Před pár dny v podcastu The FilmUp Podcast mluvil o neúspěchu Shazama 2, za který podle něj můžou zlé sociální sítě plné lidí toužících šířit nenávist a ničit věci, aniž by k tomu měli důvod. Film je prý dobrý. Budiž, taky názor. Teď se však pustil do hollywoodských filmů obecně. Hollywood totiž podle něj do světa vypouští strašně moc odpadu a lidi, kteří jsou nadšení z trailerů, jsou pak v kinech zklamaní, ale už mají smůlu, protože za lístek zaplatili. A jediné, jak proti tomu bojovat, je na filmový odpad nechodit. 

Ne že bychom s tou myšlenkou nesouhlasili, na druhou stranu my jsme nehráli ve dvojce Shazama a nechystáme se vypustit do světa nové Spy Kids. Leviho vyjádření zatím nikoho konkrétního nenaštvala, na to jsou příliš obecná a vlastně dost hloupá, rozhodně ale nevylepšují pověst jemu jako herci, který dobré filmy skutečně netočí. Možná by chtěl, ovšem určitě se to dá dělat jednodušeji než tím, že se bude pokoušet změnit Hollywood. Možná by spíš prostě měl začít ty zajímavé projekty jako herec hledat. A nebýt tak za hňupa.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace