Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chaos v DC pokračuje. Třetí Wonder Woman se nakonec nechystá


ikona
Spooner
dcgal gadotjames gunnpeter safranwarner bros.wonder woman
Jak je to doopravdy s návratem slavné superhrdinky? 

Oblíbená herečka Gal Gadot nezažívá úplně nejlepší týden. Její velká akční netflixovka Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, na kterou ona i streamovací služba hodně sázeli, získává vydatnou negativní nálož od kritiků a ani diváci zatím nejsou extra spokojeni a zdá se, že tady se herečka další velké série nedočká. I když se nás Netflix bude svými čísly a spokojenými prohlášeními ze začátku klasicky snažit přesvědčit o opaku. Bylo by proto asi nejlepší řešení, kdyby se Gal Gadot vrátila k nějaké prověřené značce a jistotě, která stojí za její slávou. Třeba k té třetí Wonder Woman, o níž herečka před několika dny prohlásila, že se přeci jen chystá a dočkáme se ji, že? S pokračováním hrdinné Amazonky to ale je nakonec podle všeho úplně jinak.

Gal Gadot se sice dušovala, že se nová Wonder Woman s ní v hlavní roli opravdu chystá. Noví hlavouni DC James Gunn a producent Peter Safran jí prý měli osobně říct, že další díl je u nich v dobrých rukou, že se herečka nemá čeho bát a zkrátka s ní mají další plány. Jenže šlo nejspíš o komunikační šum. Podle nejnovějších zákulisních informací totiž Gunn se Safranem novou Wonder Woman zatím vůbec neplánují a slova o práci na novém scénáři poté, co byl ten od původní režisérky Patty Jenkins smeten ze stolu, prý rozhodně neplatí. Zákulisní zdroje webu Variety pak dodávají, že herečce rozhodně nebylo nic jasně slíbeno.

Návrat ikonické superhrdinky tedy ve výhledu nového DC univerza aktuálně vůbec není a počítá se pouze s dlouho chystaným seriálem o Amazonkách Paradise Lost. Trojka Wonder Woman tak opět zůstává takřka mrtvá. Těžko říct, zda Gal Gadot jen potřebovala trochu rozjet šeptandu před premiérou nové netflixovky, nebo si obě strany prostě nerozuměly. K současnému DC maglajzu okolo restartu nového univerza s některými starými známými a často kontroverzními tvůrčími kroky se tak přidává i další slušné komunikační faux pas mezi studiem a jejich hlavními herci. V případě DC a Warnerů už jsou ale podobné trapasy bohužel takřka tradicí.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace