Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciály o oscarových klasikách Forrest Gump a Statečné srdce


ikona
Mr. Hlad
braveheartforrest gumpheroheromoviezone livemz live speciálrobert zemeckisstatečné srdcetom hanks
Tom Hanks, Robert Zemeckis, šest Oscarů a nestárnoucí klasika 

Na další MovieZone Live si ještě chvíli počkáte, protože jsme se rozhodli vydržet, než se nám nasbírají zajímavé filmy, o kterých budeme moci mluvit, ale nejnovější MovieZone Live Speciál vám to čekání snad pomůže zkrátit. I když tentokrát před kamerou nesedí Imf, protože si užívá dovolenou. Naštěstí jsme to zvládli i bez něj. 

V nejnovějším MovieZone Live Speciál jsme si posvítili na jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec a klasiku devadesátých let Forrest Gump. Doják Roberta Zemeckise s Tomem Hanksem, který díky němu získal svého druhého Oscara, ale není jen drama o prosťáčkovi, jenž se přimotal ke všemu zajímavému, co se v druhé půlce minulého století dělo. Byl i malou trikovou revolucí a pokud chcete vědět, jak k jeho vzniku přispěl Steven Seagal, rozhodně poslouchejte. 

Speciál s Forrestem Gumpem najdete jako vždycky na Youtube a audioverze jsou na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Náš pořad pak můžete ohodnotit na CSFD

Pokud byste nás chtěli podpořit, můžete to udělat na Herohero. Zato vám budeme nejen vděční, ale dostanete i možnost pokládat nám otázky do klasického MovieZone Live a s předstihem vidět naše další videa. Už teď si tam předplatitelé můžou pustit speciál o Statečném srdci

 

---

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #206

20 let od prvního traileru! Cival na pivu s imfem a k0C0URem

MovieZone Live Speciál: Krvavý sport

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace