Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Christian Bale oživí hororovou legendu


ikona
Mr. Hlad
bride of frankensteinchristian balemaggie gyllenhaalnetflixpeter sarsgaard
Hororová ikona se nakonec skutečně dočká nové verze 

Vzpomínáte si na Dark Universe? Universal se pokoušel dostat do kin svoje nejslavnější monstra, plánoval návrat Mumie, Frankensteinovy nevěsty, Vlkodlaka nebo Drákuly a chtěl budovat podobné universum jako Marvel. Měly u toho navíc být ty největší hvězdy jako Angelina Jolie nebo Gal Gadot, Johnny Depp, Russell Crowe či Dwayne Johnson. Jenže stačila jedna Mumie s Tomem Cruisem, která dopadla tak, jak dopadla, a všechny plány putovaly do koše. Jenže tyhle klasiky mají tuhý kořínek. 

Frankensteinova nevěsta, která měla tehdy dost možná nejblíž k tomu, že skutečně vznikne, se nakonec skutečně natočí. Pro Netflix a s úplně jiným týmem, rozhodně však vypadá zajímavě. Novou verzi legendárního hororu, kde doktor Frankenstein zkouší vyrobit ženu, bude točit Maggie Gyllenhaal. Ta má za sebou jen mírně nadprůměrné drama Temná dcera, ale třeba jí horor sedne víc. Navíc v něm dorazí parádní obsazení. 

Jednu z hlavních rolích totiž svěřila Christianu Baleovi, s nímž si zahrála v Temném rytíři, a ve druhé se objeví její manžel a herecká jistota Peter Sarsgaard. Jak moc volný remake Frankensteinova nevěsta bude, nebo jestli se Gyllenhaal hodlá držet původního filmu zuby nehty, zatím nevíme. Pokud ale půjde všechno tak, jak má, mohlo by se začít točit začátkem příštího roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace