Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #729 o žralocích a Želvách ninja


ikona
Mr. Hlad
batmanmegpaul reubensstranger thingsteenage mutant ninja turtlesvíkendový výplach
Co dělají žraloci v Londýně? Znáte všechny filmy s Želvami ninja? A chcete omalovánky Stranger Things?  

Jen další výplach

Móda týdne
Těžko říct, jestli tvůrci Barbie počítali s tím, že by z jejich filmu mohl být až takový hit a fenomén. Každopádně do kina se chodí a to je dobře. A pokud byste i vy chtěli mít něco ze šatníku barbínovského Kena, není problém. Sice už jste mohli miknu I am Kenough vidět v minulém výplachu, teď je tam toho ale o dost víc. 

Žraloci týdne
Žraločí akčňák Meg 2: Příkop sice hodlá dolovat prachy především z asijského publika, ale to neznamená, že se v Evropě propagace podcení. Minimálně v Londýně to každopádně pojali docela originálně. 

Batman týdne
Komiksy mají taky svoje trailery a Batman není výjimka. Minisérie Gargoyle of Gotham bude stát mimo veškeré batmanovské příběhy, takže si v ní tvůrci budou moci dovolit být temnější a osobitější. A atmosféru to má, ne že ne. 

PR týdne
Restart DC Universe zatím probíhá dost chaoticky a vypadá to,  že James Gunn moc netuší, co bude druhý den oznamovat a co rušit. U Warnerů mají bordel. Což potvrzuje i fakt, že při propagaci Blue Beetla se tak trochu propaguje i neexistující Batgirl

Edice týdne
Legendární Exorcista se vrací do kin s dalším dílem, který nás zatím v trailerech moc nezaujal, takže zůstaneme u originálu. A ten letos slaví padesát let, takže v půlce září vyjde speciální 4K edice. 

Omalovánky týdne
Když má něco silnou fanouškovskou základnu, vždycky se v ní najde někdo ochotný utratit peníze za sebevětší blbinu. U Netflixu to ví, takže si můžete pořídit omalovánky čtvrté řady Stranger ThingsHry na oliheňBridgertonových nebo Castlevanie

Dekorace týdne
Halloween je ještě daleko a u nás ho stejně nikdo moc neslaví. A je to možná škoda, protože jinak bychom mohli vídat na dvorcích obří nafukovací panáky Michaela Myerse. Ti největší mají sedm a půl metru

Tribute týdne
Zemřel Paul Reubens, u nás nepříliš známý, ale za mořem legendární komik a představitel ještě legendárnější postavičky jménem Pee-wee Harman. Film Pee-weeho velké dobrodružství byl celovečerní debut Tima Burtona a v osmdesátých letech byl tenhle chlapík s duší dítěte ikonou televizní a filmové zábavy. Bylo mu 70 let. 

Želvy týdne
Do kin dorazily nové Želvy ninja, jenže Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael už jsou s námi pěkně dlouho, a tak toho na plátnech zažili už celkem dost. Pokud byste v tom chtěli mít pořádek, stačí kliknout na video. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, v jakém filmu vás nejvíc bavil Ryan Gosling. Vyhrálo to podle očekávání Drive, ale těsně. Na druhém místě je Blade Runner 2049 a třetí Správní chlapi. 

Dnes se vzhledem k premiéře Meg 2 podíváme na žraloky. Zajímalo by nás, jaký žraločí film krom Čelistí máte nejraději a proč. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace