Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Pravdivé lži


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronjamie lee curtiskino aeropopkulturní milníkypravdivé lžitrue lies
James Cameron, Arnold Schwarzenegger a Jamie Lee Curtis v akčně-komediální klasice 

Arnold Schwarzenegger a James Cameron za sebou mají tři spolupráce. Díky Terminátorovi se dostali do Hollywoodu, v jeho pokračování žánr akčních filmů od základů překopali a přinesli trikovou revoluci a pak přišly Pravdivé lži. Film, po kterém mnoho kritiků i fanoušků tvrdilo, že znamená konec akčního žánru jako takového. Když už si z něj dělají legraci jeho největší hvězdy, tak to totiž asi fakt konec bude, ne? 

Naštěstí to tak nedopadlo, ovšem Pravdivé lži ukázaly, že Cameron se Schwarzeneggerem mají smysl pro humor a sebeironii. Do rukou se jim dostala francouzská komedie Podtrženo, sečteno! a řekli si, že nápad měli Francouzi dobrý, ale že oni z něj vymáčknou víc. A tak se objevil Harry Tasker, agent, který obden zachraňuje svět, vypadá u toho stejně dobře jako James Bond a tají před svou vlastní manželkou, čím se živí. Harryho žena Helen je přesvědčena, že jde o nudného prodejce počítačů a začíná se doma trochu nudit. Tak moc, že pomýšlí na bokovku. A Harry se rozhodne s tím něco udělat dřív, než bude pozdě, a tak pro Helen nachystá špionážní misi na míru. Jenže nepočítá s tím, že se oba ocitnou v zajetí skutečných teroristů, kteří do Ameriky propašovali atomovku. A Harry teď musí zachránit nejen své manželství, ale i Miami. 

Ale vždyť to znáte, ne? Pravdivé lži jsou dnes klasika, ve které se promakané akční scény střídají s hláškováním a romantikou, Arnold se baví v Harrieru i při dialogových přestřelkách s Jamie Lee Curtis a James Cameron předvádí, co dovede s velkým rozpočtem. A skvěle se na to kouká. No a na velkém plátně to bude ještě lepší, o čemž se můžete přijít přesvědčit už v pondělí 7. srpna ve 20:30 do kina Aero, kde Pravdivé lži pouštíme v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone. Lístky seženete tady a my s Arnoldem se na vás těšíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace