Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix oznamuje data premiér svých novinek. A přesouvá filmy na příští rok


ikona
Mr. Hlad
damseldavid fincheremily bluntmillie bobby brownnetflixpain hustlersspacemanthe killerwes anderson
Fincher, Sandler, Blunt, Anderson, akční Kevin Hart a Millie Bobby Brown proti drakovi 

Ačkoliv Netflix machroval, že stávka scenáristů a herců se ho vlastně moc nedotkne, protože má předtočeno a může nakupovat filmy a seriály z jiných než amerických trhů, přeci jenom to vypadá, že ji tu pocítili. Streamovací gigant teď oznámil, kdy uvidíme letos jeho největší chystané hity. A taky které velké filmy přesouvá na příští rok. Takže začněme pozitivně. 

Oficiálně potvrzená data mají novinky Davida Finchera, Wese Andersona a Emily Blunt. Už 13. října dorazí Andersonova adaptace pohádky Roalda Dahla The Wonderful Story of Henry Sugar, ve které se sešli Benedict Cumberbatch, Dev Patel, Ralph Fiennes nebo Ben Kingsley. O pouhé dva týdny později, takže 27. října, se pak můžeme těšit na drama Davida Yatese Pain Hustlers. Emily Blunt v něm začne pracovat pro farmaceutický startup a zjistí, že se přimotala k něčemu hodně nelegálnímu. Budou u toho i Chris Evans nebo Andy Garcia. A Fincherův thriller The Killer, v němž nájemný vrah Michael Fassbender zjistí, že se v něm začínají probouzet emoce, má mít premiéru 10. listopadu. Další potenciálně zajímavé filmy ale čekají odklady. 

Už nějakou dobu se ví, že zlodějský akčňák s Kevinem Hartem a Samem Worthingtonem Lift dorazí až začátkem ledna 2024. Na příští rok se pak přesouvá i fantasy Damsel o neohrožené princezně Millie Bobby Brown, která se nechce nechat sežrat drakem. Romantická komedie A Family Affair s Nicole Kidman a Zacem Efronem nakonec místo letošního listopadu dorazí také příští rok a na rok 2024 Netflix přesunul historické drama o první černošské kongresmance Shirley. Dost pravděpodobně si od něj sliboval útok na Oscary, ale testovací projekce prý nedopadly vůbec dobře. V neposlední řadě pak příští rok uvidíme i drama Spaceman podle knihy Jaroslava Kalfaře Kosmonaut z Čech, okolo něj však bylo tak velké ticho, že jsme s letošní premiérou vlastně už ani moc nepočítali. No je toho dost, ale alespoň bude příští rok na co koukat. 

---

Pusťte si naše MZ Live speciály o filmech Davida Finchera 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace