Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Další mise Ethana Hunta a nový Clint Eastwood


ikona
Mr. Hlad
alexandre ajaclint eastwoodethan huntjuror 2lilo a stitchmission impossiblena obzorutom cruise
Co chystá Clint Eastwood? Jak dopadne bitka Ethana Hunta a umělé inteligence? A jaká další disneyovka se dočká hrané verze?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Agnieszy Holland Hranice se podíváme na hranici mezi Polskem a Běloruskem, kde se skupina Syřanů pokouší vybojovat si šanci na lepší život. V dramatu Rok vdovy bude žena po smrti svého manžela hledat novou chuť do života. 

osmé Mission: Impossible se Ethan Hunt a jeho tým znovu střetnou s umělou inteligencí a zabijákem, s nímž má nevyřízené účty. V animáku Tlapková patrola ve velkofilmu dostanou zvířátka superschopnosti. 

Ve sci-fi thrilleru Ivy se Alice Braga nastěhuje do domu, který ovládá umělá inteligence. A ta začíná malinko zlobit. Clint Eastwood se vrací za kameru i před ni v soudním thrilleru Juror #2, kde jeden jediný člověk může obviněného poslat na svobodu, nebo na mříže. 

V thrilleru The Method se bude neúspěšná herečka pokoušet vetřít do přízně staré hollywoodské hvězdy a obrat ji o její úspory. Alexandre Aja bude v hororu Never Let Go spolu s Halle Berry bojovat proti tajemnému zlu. 

Ve sci-fi Tron: Ares se Jared Leto jako počítačový program bude pokoušet najít cestu do našeho světa. V hrané verzi disneyovky Lilo & Stitch se geneticky vyšlechtěné supermonstrum z vesmíru ocitne na Havaji. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace