Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Rambo se vrací do českých kin


ikona
Mr. Hlad
pannonia entertainmentramboremastersylvester stallone
Sylvester Stallone ve své nejslavnější roli bere česká kina útokem 

Když se řekne „akční film“, automaticky člověku vyskočí v hlavě Rambo. Hrdina Sylvestera Stallona se stal do značné míry symbolem celého žánru a pomohl udělat ze Slye globální superstar. Viděli jsme ho všichni několikrát, všichni ho máme rádi (a kdo tvrdí, že ne, ten se na něj doma kouká tajně) a první tři díly jsou dnes absolutní klasika. A právě ty si můžete vychutnat na velkém plátně. 

Společnost Pannonia Entertainment, která do českých kin vozí filmové klasiky, se totiž rozhodla fandům akce udělat radost a posílá do kin první tři filmy. A budou vypadat skvěle. Rambo: První krevRambo II a Rambo III totiž míří do kin v restaurované 4K verzi, takže ať už budete chtít vidět, jak tenhle veterán z Vietnamu zatopí jednomu přespříliš sebevědomému šerifovi, napodruhé vyhraje válku ve Vietnamu, nebo se vydá trošku to pročistit do Afghánistánu, mělo by to vypadat skvěle. 

Kde konkrétně můžete Ramba a jeho pokračování vidět, najdete na stránkách Pannonia Entertainment, ale pokud byste si chtěli s tímhle drsňákem užít celý večer, tak 4. srpna se v kině Aero promítá celá trilogie. Rozhodně byste však neměli váhat, Sylvester Stallone bude v českých kinech k vidění jen do půlky září. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace