Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Greta Gerwig druhou Barbie nechystá. Z Narnie má strach


ikona
do_Od
BarbiebondovkyGreta GerwigLetopisy NarnieNetflixpokačovánírežie
O pokračování Barbie, rebootu Narnie, i šanci natočit vlastní bondovku. 

Nejen fenomenální úspěch z pohledu letošních tržeb, ale ještě více z pohledu tržeb pro filmy natočené ženskou režisérkou. Greta Gerwig se s Barbie jednoduše trefila do černého a nyní si tak užívá vítězné kolečko plné zasloužených oslav a taky samozřejmě tuny nových rozhovorů. Pokud byste však čekali, že se dosavadní hvězda nezávislé scény okamžitě pustí do práce na růžovém sequelu (jenž po takto drtivém víkendu studio jednoznačně dříve či později oznámí), pak jste na omylu. Pro server The New York Times to ostatně potvrdila ona sama, když uvedla, že v současnosti je co se nápadů týče na nule, a rozhodně se v nejbližší době nechystá vyvíjet ani pokračování, ani žádný spin-off.

Koneckonců i kdyby chtěla, bude muset nejprve splnit závazky u Netflixu, kde se před časem upsala k režii rovnou dvojice nových snímků ze série Letopisy Narnie. Sama nedávno pro změnu v jiném rozhovoru prohlásila, že nechce být režisérkou jednoho typu filmů, ale moc ráda by si vyzkoušela střídat komerční tvorbu s nezávislou, menší projekty s většími, tak jako to třeba dělá její víkendový kámoš Christopher Nolan. I přesto ji však chystaný reboot Narnie mírně děsí.

„Zatím jsem neměla možnost si to pořádně připustit k tělu, rozhodně z toho mám ale pořádný strach. A tak je to v pořádku, to je pro mě dobrý začátek. Myslím, že když mám z něčeho strach, je to dobré znamení. Když se totiž bát přestanu, začnu zvažovat, jestli jsem do toho vůbec měla chodit. Tohle mě však skutečně děsí, což se mi nestává často a podle mě je to o to víc vzrušující,“ prohlásila režisérka v podcastu pro Total Film.

Ve stejném podcastu pak ještě na otázku, jestli by někdy chtěla točit bondovku, zavtipkovala, že si momentálně vystačí s panenkami a lvy. Následně však dodala, že má velmi ráda producentku Barbaru Broccoli, takže člověk nikdy neví. Představa dvou po sobě jdoucích bondovek od Nolana a Gerwig je něco, co teď z hlavy asi chvíli nedostanu. Každopádně režisérka Barbie se příštích pár let rozhodně nudit nebude. Stejně jako zbytek Hollywoodu ale i ona bude muset počkat, až skončí současné stávky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace