Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Trailer Night


ikona
Mr. Hlad
kino aeropopkulturní milníkytrailer nightupoutávky
Po deseti letech další Trailer Night! 

Už jsme si zvykli na to, že si díky kinu Aero, Jirkovi Flíglovi a spoustě dalších nadšených lidí můžeme říct, že chceme za měsíc nebo za dva koukat na Hvězdnou pěchotu nebo na Pravdivé lži (už v srpnu!), a ono se tak stane. Popkulturní milníky podle MovieZone běží už několikátým rokem, na pár měsíců získaly mladšího bráchu v podobě Encyklopedie akčního filmu a celkem úspěšně jsme vzali útokem i brněnskou Scalu, než nám ji tamní úřadové zavřeli. Ale koukat v oblíbených kinech na naše a evidentně i vaše oblíbené filmy je pro nás dnes už tak nějak… normální. Ovšem nebylo to tak vždycky. 

Vůbec poprvé jsme se odhodlali zkusit vyrazit z internetu a před živé lidi a do kina na Trailer Night v roce 2006. Většina z nás byla mladší, hezčí, štíhlejší a svobodnější, na druhou stranu měli jsme z toho pěkně nahnáno. Konec konců vyprodané kino plné lidí, kteří čekají na hromadu těch nejlepších filmových upoutávek a alespoň trochu chytré povídání o tom, jak a proč vznikají a jak fungují, to nebylo něco, na co jsme byli zvyklí. Ale tehdy se to povedlo a Trailer Night jsme nakonec pořádali pětkrát. Naposledy se tak stalo začátkem září před deseti lety. No a imf si řekl, že mu to chybí. 

Takže jo, bude další Trailer Night a bude brzy. Už ve čtvrtek 17. srpna ve 20:30 proběhne v pražském kině Aero akce Trailer Night: Oslava filmových upoutávek. Můžete se těšit na dvě hodiny upoutávek na pecky, které do našich k in dorazí, ale i na dnes už klasické trailery. Krom toho samozřejmě i na spoustu informací o tom, jak tohle řemeslo funguje, kdy a proč vzniklo a proč jsou upoutávky často lepší než filmy, na něž lákají do kin. Píšeme o nich už dvacet let, tak si troufneme říct, že jim rozumíme. Nebo alespoň imf, který si tuhle akci vybojoval. Takže kupujte lístky a přijďte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace