Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #727 o Spider-Manovi a Hellboyovi


ikona
Mr. Hlad
barbiehellboyinvincibleoppenheimerspider-mantransformersvíkendový výplach
Jak vypadají hry se Spider-Manem a Hellboyem? Je silnější Wonder Woman, nebo Godzilla? A fungoval by Oppenheimer s Barbie?  

Informačně hodnotný výplach

Zábavní park týdne
Zábavní park Universal Orlando Resort je už teď sakra velký a člověk neví, kam dřív skočit, bude se však ještě rozšiřovat. Příští rok by se tam měl otevřít DreamWorks Land, více než jeden a půl hektaru velký prostor věnovaný animákům tohohle studia. Najdete tu hrdiny ze Shreka, Kung Fu Panda, Trollů a další. Tak když tak pošlete fotky, pokud tam za rok vyrazíte. 

Hra týdne
Herní Spider-Man na Playstation a později i na PC je dost možná nejlepší komiksová hra vůbec, takže konec října, kdy vyjde dvojka, fandové vyhlížejí s velkým očekáváním. Teď je venku nový trailer, který naznačí, jaké trable Petera Parkera a Milese Moralese čekají. 

Další hra týdne
Podobně velká očekávání jako u Spider-Mana máme i druhé řady seriálové pecky Invincible. Ta se taky dočká hry, bohužel to ale vypadá, že v jejím případě mají tvůrci podstatně menší ambice. Trailer na druhou řadu by nám asi udělal větší radost než tohle. 

Komiks týdne
Crossovery jsou v komiksech celkem velké a důležité události. Kdo by nebyl zvědavý na to, jestli vyhraje Batman, nebo Predátor? U DC se ale rozhodli přijít s poněkud větší hrozbou. Doslova. Liga spravedlnosti si to totiž rozdá s Godzillou a King Kongem

Akce týdne
John Wick se sice snaží tvářit, že si vystačí bez speciálních efektů a spoléhá víc na kaskadéry, ale je to pravda jen do jisté míry. Bez efektů by to nešlo, jak můžete vidět tady, nebo o kousek níž. 

Hračka týdne
Filmoví Transformeři letos v kinech neudělali zrovna vyrvál, ale o jejich hračky je pořád zájem. A teď je tu jedna, se kterou se dá hodně vyblbnout. Dinosauří Grimlock umí sto padesát hlášek a dá se ovládat na dálku. 

Třetí hra týdne
A dáme si ještě jeden trailer na hru a opět to bude komiksovka. Hellboy se chystá do kin se svým čtvrtým filmem a třetím hercem, ale to mu nestačí a brzy by světlo světa měla spatřit hodně stylově vypadající hra Hellboy: Web of Wyrd

Trailer týdne
Sledovat, jak jdou do kin Barbie a Oppenheimer a jak si jejich tvůrci vzájemně drží palce, je celkem fajn. Barbenheimer zaujal i lidi, kteří jinak filmový svět tolik nesledují, ale krom nich i znalce a nadšence do blbých nápadů. Jako je třeba tenhle barbieovský trailer na Oppenheiera. 

Pinball týdne
Venom nás v kinech zrovna moc nebaví, ale fanoušků má dost. Těžko říct, kolik z nich hraje pinball, zábavu, která patří spíš do minulého století. Ale těch pár nadšenců by mohlo mít radost z toho, se Venom jednoho vlastního pinballu dočkal. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, na co se těšíte z chudé srpnové nabídky. Moc tipů nebylo, ale Meg 2, horor Talk To Me nebo český thriller #annaismissing snad budou stát za to. 

Dnes se podíváme na hvězdu Barbie. Chceme vědět, ve kterém filmu byla podle vás Margot Robbie nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace