Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dave Bautista vs. armáda zabijáků


ikona
Mr. Hlad
ben kingsleydave bautistaice cubejj perrysofia boutellaThe Killer’s Game
Čeká nás pořádná bitka 

Scenáristé i herci stávkují, takže všechny novinky o tom, kdo co bude a nebude točit, teď berte raději s rezervou. Hollywood ale doufá, že všechno skončí spíš dřív než později a na to je potřeba být připravený, takže nové projekty se budou ohlašovat dál, i kdyby se na nich mělo začít pracovat bůhvíkdy. 

Jedním z nich je i akčňák The Killer’s Game, který má vyprávět o zabijákovi s cool jménem Joe Flood, jenž jednoho dne zjistí, že trpí nevyléčitelnou nemocí. A že umírání ho bude bolet, což se mu nelíbí, a tak se rozhodne nechat se zabít. Vypíše kontrakt na svou hlavu a po krku mu tak půjdou jeho kolegové. Jenže když pak zjistí, že s jeho nemocí to není až tak vážné, trošku to situaci zkomplikuje. 

 

Film se v Hollywoodu chystá už od roku 2018, kdy se v něm měl objevit Jason Statham. Nakonec se hlavní role ujme Dave Bautista, jenž kudy chodí, tudy tvrdí, že se chce prosadit hlavně jako dramatický herec, ale hypotéka se holt neptá. Na place mu pak budou dělat společnost Ice Cube, Ben Kingsley nebo Sofia Boutella a pokud půjde všechno dobře, mohlo by se v Maďarsku začít točit už letos. Za kameru se postaví JJ Perry, zkušený kaskadér, který si akci vyzkoušel v upírské Denní směně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace