Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Gunn vysvětlil restart DC


ikona
Spooner
dcharley quinnjames gunnpeacemakersuperman
Co všechno bude patřit do nové kapitoly DC univerza? Jak do ní bude zapadat Harley Quinn či Peacemaker?  

Jak všichni víme, komiksové DC čeká v roce 2025 s novým Supermanem restart a James Gunn s producentem Peterem Safranem začnou zcela novou kapitolu populárního vesmíru. Jenže co si budeme povídat, velká řada fanoušků má v aktuální situaci poměrně velký bordel. Dojíždí nám tu staré universum, v němž se plácá propadák Flash či pomalu se blížící Aquaman. Do toho tu máme zprávy, že řada hrdinů v čele s Clarkem Kentem bude sice přeobsazena, ale např. s Peacemakerem Johna Ceny, Amandou Waller s tváří Violy Davis se počítá a dveře otevřené by mohla mít podle všeho i Margot Robbie se svou Harley Quinn čí blížící se Blue Beetle. A do toho byl Nathan Fillion, jenž si zahrál vedlejší postavu v Sebevražedném oddílu, obsazen coby Green Lantern do Superman: Legacy. Prostě další bordel, v němž už se málokdo vyzná.

James Gunn proto na sociální síti Threads vysvětlil, jak bychom měli nové DC vnímat. Chystaný Superman bude stoprocentním resetem a kánonem bude vše, co se od té doby v komiksovém světě stane. Nic předtím se nebude brát v potaz. Gunn se Safranem si pak evidentně vezmou některé prověřené tváře, v podstatě ale „vymažou“ jejich filmovou minulost a začnou od nuly. Zkrátka pokud ještě někdy potkáme oblíbenou Harley Quinn, události z její sólovky či Sebevražedných oddílu zde nebudou nijak reflektovány a nebudou existovat. 

Podle Safrana tak bude pro dosud nepolíbené diváky snazší na DC filmy začít koukat, jelikož se budou chytat a plně se orientovat, i když předchozí tvorbu neviděli. Otázkou samozřejmě je, co to bude znamenat např. pro druhou sérii Peacemakera. Znamená to, že se k ní bude přistupovat, jako by se první sezóna nestala? Ano, Gunnovo vysvětlení pořád nabízí hodně otázek a něco mi říká, že zmatení některých diváků úplně nezastaví. Uvidíme, jestli za pár let po novém Supermanovi budeme chytřejší a spokojenější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace