Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kenneth Branagh se vrací k fantasy


ikona
Mr. Hlad
disneygargoylekenneth branagh
Kreslený disneyovský seriál dostane filmovou podobu 

Kenneth Branagh má plné ruce práce s Poirotem, jehož si zahraje letos na podzim už potřetí v Přízracích v Benátkách, ale jak moc dobře víme, tenhle shakespearovský herec se nebrání ani fantasy žánru. Když bylo před lety oznámeno, že právě on natočí prvního komiksového Thora, byla to zajímavá volba a odvedl dobrou práci. Kvality jeho marvelovského příspěvku navíc vynikají při srovnání s druhým a čtvrtým Thorem a kdyby se Kevin Feige rozhodl hodit mu znovu lano, asi by nám to nevadilo. Branagh si ovšem poradí i bez něj a fantasy zvládne sám. I když doufejme, že jeho novinka bude lepší než mizérie Artemis Fowl. 

Natočit by měl celovečerní adaptaci animovaného seriálu z devadesátých let Gargoyles. Ten se točí okolo soch chrličů, kteří každou noc ožívali a chránili středověké Skotsko, jenže pak byli prokleti a navždy se proměnili v kámen. Teď jejich sochy přestěhovali do New Yorku a oni opět ožívají a stávají se nočními ochránci města. Seriál Gargoyles se dočkal tří sezón a dnes jde o kultovní záležitost. I když šlo o animák, nabídl nečekaně komplexní a temné příběhy. 

---

Vytáhni v hospodě: O filmovou adaptaci se před Branaghem pokoušel Jordan Peele někdy v roce 2018, avšak nepovedlo se mu ji rozjet, tak uvidíme, jestli bude mít Branagh víc štěstí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace