Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #726 o Indym a Vřískotu


ikona
Mr. Hlad
indiana joneslegoms. marvelscreamtexas chainsaw massacrevíkendový výplach
Co jste možná nezahlédli v novém Indim? Co mají čeští skláři společného s Hollywoodem? A pořídíte si Vřískot na placce?  

Prostě výplach

Scenáristka týdne
Seriálová Ms. Marvel byla docela fajn, ale nikdo na ni nekoukal, takže představitelka hlavní hrdinky Iman Vellani teď čeká, jak dopadne filmové Marvels a jestli jí to nakopne kariéru. Pro jistotu pracuje ale i na jiných věcech, kdyby to nevyšlo. Ona a scenárista seriálu Sabir Pirzada totiž napíší nový komiks Ms. Marvel. 

Auto týdne
Noví Transformers neudělali v kinech zrovna vyrvál a ani se tomu nedivíme. Nešlo o zrovna dobrý film. Ale jako ve všech snímcích z téhle série tam jsou alespoň pěkná auta a pokud vás zaujalo Porsche, za které se maskuje Mirage, můžete se pokochat tady. 

Placka týdne
Pořád existují lidé, kteří si kupují filmy na DVD a na Blučku. Je jich míň než před pár lety, ale jsou. A teď můžou pomalu začít shánět šestý Vřískot, který se dočkal docela zajímavé reklamy. 

Žebříček týdne
Hádat se o tom, který akční film je nejlepší, by bylo asi nekonečné, a tak je lepší nechat to na někom jiném. Třeba na Vaiety, kde se rozhodli udělat žebříček padesátky nejlepších akčních kousků. A na jeho vrcholu skončila pecka, jakou byste asi nečekali. Ale na druhou stranu jde o volbu, se kterou se vlastně nedá nesouhlasit

Herní trailer týdne
O herním Texas Chainsaw Massacre jsme psali už několikrát a vzhledem k tomu, že vychází 18 srpna, je potřeba kampaň trošku rozjet. Třeba novým a pořádně brutálním trailerem. 

Výstava týdne
Pár měsíců zpátky se všude psalo o tom, že v detektivce Na nože: Glass Onion jsou díla uměleckého skláře z Česka Jiřího Pačinka. 19. a 20. července se v Kunraticích u Cvikova můžete v Huti Pačinek podívat, jak díla znovu vznikají. K vidění pak budou 28.8. až 24.9. v liberecké Kavárně Pošta. Tak se přijďte pokochat.  

Kniha týdne
Jordan Peele byl pár let zpátky komediální hvězda, teď je to hororová hvězda. A očividně ho to baví, protože krom natáčení filmů jako Uteč a Nene teď pomohl na svět i knize Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror, v níž najdete hromadu povídek, které mají nejen děsit, ale i nastavovat zrcadlo společnosti. 

Lego pocta týdne
Walt Disney Studio slaví sto let a spolu s ním slaví i Lego, které se rozhodlo udělat téhle události stavebnici na míru. Pokud byste tedy chtěli mít doma stylovou oldschoolovou lego kameru a k ní i figurku samotného Disneyho, klikejte sem

Easter eggy týdne
Pátý Indiana Jones je s největší pravděpodobností rozlučka Harrisona Forda s jeho ikonickým hrdinou. A to se samozřejmě nemohlo obejít bez odkazů na jeho předchozí dobrodružství. Pár jste jich ale možná nezahlédli. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, jestli máte od Jamese Wana raději Insidious, nebo V zajetí démonů. Insidious to vyhrálo. Osobně jsem neviděl ani jeden díl ani z jedné série, takže vkus čtenářstva musí posoudit někdo jiný. 

Dnes se podíváme na blížící se srpen, který oproti červenci vypadá filmově docela slabě. Na jakou srpnovou premiéru se těšíte nejvíc? Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace