Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Supermana a Paddingtona


ikona
Mr. Hlad
brad pittgeorge clooneyjames gunnna obzorupaddingtonpete davidsonsuperman legacywolves
Je větší tvrďák Brad Pitt, nebo George Clooney? Co čeká nového Supermana? A kam se chystá Paddington?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V akční sci-fi Atlas budou Simu Liu a Jennifer Lopez bojovat proti umělé inteligenci, které se rozhodla zničit celé lidstvo. V komedii Tiger Mom se ambiciózní maminka rozhodne dostat děti na luxusušní školu. Za každou cenu. 

George Clooney a Brad Pitt si v thrilleru Wolves zahrají profesionály na řešení problémů, kteří musí spojit síly kvůli těžkému kšeftu. V komedii The Uninvited dorazí na večírek nezvaná návštěva a začne chaos. 

Režisér Krále a Království zvěrstev přihraje ve Wizards! Peteu Davidsonovi a Orlandu Bloomovi kufr plný peněz. Jenže tyhle peníze teď hledají nebezpeční gangsteři. V Paddington in Peru se slavný medvídek vydá do Jižní Ameriky. 

V dramatu Tancuj, Matyldo se budou hrdinové vyrovnávat s faktem, že babička bohuje s Alzheimerovou chorobou. Mufasa: The Lion King nabídne pokračování příběhu Simby, ale bude se točit i okolo jeho otce Mufasy. 

James Gunn slibuje, že v Superman: Legacy bude nejslavnější superhrdina všech dob optimističtější. A bude žít ve světě, kde už jiní superhrdinové existují. V dramatu Longing zjistí Richard Gere, že má z dávného vztahu potomka, o němž až doposud nevěděl. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace