Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #725 o Barbie a Ethanu Huntovi


ikona
Mr. Hlad
baldurs gatebarbiecaptain americamission impossiblenicolas cagetom cruisevíkendový výplach
Jak běhá Ethan Hunt v Mission: Impossible? Proč má Barbie problémy ve Vietnamu? A jak vypadá muzikál o Steveu Rogersovi?  

Řádně letní výplach

Zásadní změna týdne
Pokud jste někdy hledali kolegu Spoonera na CSFD, mohli jste odcházet zklamaní, protože tenhle nick tam neexistoval. Místo toho tam byl milka. Účet s tímhle nickem si totiž kolega Milan Rozšafný založil v době divokého mládí, kdy dělal věci, o kterých se ve slušné společnosti nemluví a pak s tím musel žít. Ale protože jsme se ve Varech potkali s Pomem, stačilo požádat a během pár minut se milka přejmenoval na Spoonera a svět je konečně v pořádku. Takže si ho dejte do oblíbených, ať víte, na co kouká. 

Zloduch týdne
Každý pořádný dobrodružný příběh potřebuje záporáka. Možná jste zaznamenali, že se po letech kutí třetí díl legendární fantasy Baldur´s Gate a hrdinům bude komplikovat život zloduch s hlasem nikoho menšího než Jasona Isaacse. A ten lumpy umí. 

Muzikál týdne
Když se v seriálovém Hawkeyeovi objevil muzikál Avengers, byl to docela podařený vtip. Jenže tenhle vtip se teď stává realitou, protože Disney California Adventure Park láká návštěvníky na muzikál Rogers, jehož hrdinou je Captain America. 

Mrzení týdne
Barbie bude za pár dní vydělávat velké peníze, ale minimálně ne ve Veitnamu, kam se nepodívá. Ve filmu se totiž objeví mapa, na které je Jihočínské moře, které leží mezi Čínou, Vietnamem, Malajsií, Filipínami a Brunejí. A část z něj si nárokuje Čína. A na filmové mapě je k Číně skutečně připojená, což se Vietnamcům nelíbí. Warneři reagují s tím, že je to mrzí, ale že jde o pastelkami nakreslenou (a ještě špatně) mapu z barbieovskéhoo světa a rozhodně nemá zobrazovat svět skutečný. Ale Vietnamu tohle asi jako omluva stačit nebude. 

Běh týdne
Tom Cruise už doběhl do kin s předpremiérou Mission: Impossible. A o běhání je i video, které poslal do světa Paramount, protože jde o kompilaci běhacích scén Toma Cruise z téhle série. A upřímně v Hollywoodu nikdo neběhá tak intenzivně a zapáleně jako Ethan Hunt. 

Studia týdne
Elstree Studios je místo, kde vznikaly filmové legendy. Točily se tu Hvězdné války nebo Indiana Jones, z těch novějších tu pak vznikali třeba seriáloví Peaky Blinders. A teď tu mají nepříjemný problém. Hertsmere Borough Council, který studia vlastní, zjistil, že budovy tu jsou v havarijním stavu a mohou být nebezpečné. Spousta azbestu, hnijící vybavení… je toho dost. A oprava by stála 200 milionů liber. A hodnota studií se přitom odhaduje na polovičku. Uvidíme, co se bude dít. 

Deskovka týdne
Už v srpnu vyjde herní adaptace kultovního hororu Texaský masakr motorovou pilou, ve které budete utíkat před šílenými magory a kanibaly. Pokud ale preferujete deskové hry, tak si na svoje taky přijdete. Texaský masakr motorovou pilou jako deskovka vyjde prvního září a předobjednat se dá už teď. 

Hlas týdne
Pár výplachů zpátky jsme psali o tom, že Nicolas Cage rozšíří zástup postav v hororové hře Dead By Daylight. A tvůrcům neposkytl jen svůj obličej, ale natočil pro ně i deset minut cageovských hlášek. 

Propuštění týdne
Na svobodu se dostala Allison Mack. V roce 2021 dostala tři roky, ale podle všeho byla dost hodná na to, aby mohla opustit brány vězení dřív. Možná si ji pamatujete ze seriálu Smallville, kde si zahrála kamarádku Clarka Kenta Chloe Sullivan, ale na velký návrat před kameru to nevypadá. On i Hollywood má svoje limity a Mack skončila za katrem proto, že spolupracovala Keithem Ranierem, který šéfoval sektě NXIVM a dostal 120 let za to, že dělal ženám opravdu nepěkné věci. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kde se vám nejvíc líbil oscarový a nedávno bohužel zesnulý Alan Arkin. Nejvíc hlasů dostaly Malá miss Sunshine a Argo. 

Dnes se podíváme na filmová univerza Jamese Wana. Čerstvě vyšel trailer na druhou Sestru, takže by nás zajímalo, máte raději sérii V zajetí démonů, nebo sérii Insidious? Názvy sérií pište do předmětu a v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace