Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MarvelZone #5 o špatných časech pro superhrdiny a První dojmy z Bodu obnovy


ikona
Mr. Hlad
bod obnovydcflashmarvelmarvelzonemz liveprvní dojmysonystrážci galaxie
Jaká bude budoucnost DC? Nakopne se znovu Marvel? Co bude dělat James Gunn? A přijde Karel i příště?  

Protože se prakticky celá redakce přesunula na filmový festival do Karlových Varů, kde si člověk musí dávat pozor na to, odkud na něj vyskočí nějaké umění, rozhodli jsme se vyrovnat to novým hodinu a půl dlouhým povídáním o komiksových adaptacích. Respektive hodinu a půl dlouhým nadáváním na jejich formu. Další MarvelZone je tady a Imf k ní dokonce udělal znělku, takže v tomhle superhrdinském občasníku budeme pokračovat. 

Tentokrát se to celé nese v poměrně negativním duchu. Řešíme Disneyho a marvelovky, které ne a ne chytit starou dobrou formu a ten průměr, který posílá studio do kin, už začíná být poměrně otravný. Podíváme se ale i na konec DCEU a pobavíme se i o tom, jestli se Jamesi Gunnovi povede restart. A kopat budeme i do Sony, kde evidentně nikdo netuší, co má se superhrdiny ze spider-manovského světa dělat. 

I pátou MarvelZone tedy berte spíš jako neformální povídání než něco, co by svým obsahem a stylem mělo být podobné našim speciálům, ale snad vám to sedne i tentokrát. Navzdory Karlovu zděšení, že MarvelZone neskončila po prvním díle. Vidět ji můžete na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit ji můžete na CSFD a pokud vás naše podcasty baví, budeme rádi, když nás podpoříte na herohero. A mimochodem ve Varech jsme pro vás natočili První dojmy z české sci-fi Bod obnovy

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #204

MovieZone Live Speciál: Věčný svit neposkvrněné mysli

EAF: Deset důvodů, proč mít rád Scotta Adkinse

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace